• Новинка
NAYDMHN Сешоар Притежателя на Стенен монтаж, Баня Сешоар Рафтове За Съхранение на Стена, Спалня Полк Закачалка за употреба, Подходящ за Дайсън или Повечето Фенов, Тежк?
zoom_in

NAYDMHN Сешоар Притежателя на Стенен монтаж, Баня Сешоар Рафтове За Съхранение на Стена, Спалня Полк Закачалка за употреба,

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Save Space & Keep Tidy】Сешоар стенен държач организатор спестите място за настаняване на сешоар и линия, се съхранява самобръсначка, колан за коса, бански инструменти и т.н., Направете своята стая по-подредено. 【Перфектен дизайн и съвместимост】Окачен титуляр за съхранение на сешоар е съвместим с дайсън или повечето фенов и техните аксесоари, повдигна ютия и от двете страни може да се предотврати свличане на вентилатора. 【Широко приложение】Органайзер за съхранение на фенов е съвместим с Дайсън или повечето видове и размери фенов, е подходящ за баня и тоалетна, домакинство, спални, хотели, фризьорски салон и фризьорски салон. 【Защита на силиконовата линия Избягвайте надраскване】Край на куката скоба сешоар за коса добавен мека силиконова линия, предотвратяване на вашия сешоар от шума оборудвайте на притежателя и защита на сешоар от надраскване. 【Тежкотоварни водоустойчив материал】Баня сешоар рафтове за съхранение скоба изработена от тежка рамка от стомана, черен прах с покритие, водоустойчив, антикоррозийный, антикоррозийный, здрав за използване.изработен от тежка рамка от стомана.черен прах с покритие.здрав, изискан, антикоррозийный и антикоррозийный.Добавен мек силикон.Не позволявайте на фену вдигат шум и привличам.Уникален дизайн, висящи вилица за хранене.Вие дори можете да се мотае самобръсначка, баня топката, кърпа и т.н. Отбележете на стената, пробиват две дупки.Поставете стенен анкерни болтове в отворите.Пропуснете винтове чрез скоба, затегнете винта с отвертка. 1 х притежател на конзолата. 2 x винт. 2 x стенен анкерни болтове.

Те също купуват с този продукт..