• Новинка
поставка за ножове, Държач за ножове Космически Универсален алуминиев държач за ножове без ножове Уникален държач за Ножове за Кухнята 60X5, 5X2, 5 см, за съхранение на ?
zoom_in

поставка за ножове, Държач за ножове Космически Универсален алуминиев държач за ножове без ножове Уникален държач за Ножове

BGN 33.49

Продукти
check Налично за поръчка

Той е идеален за разделочных ножове, ножове за почистване на зеленчуци, ножове готвач, зърнени ножове, стейковых ножове, битови ножове и много други!. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】Ние ви предлагаме високо качество на космически алуминиеви притежателите на ножове, които могат да намалят елементарно плотове и могат да бъдат поставени в ъгъла, за да се спести място в кухнята.Това е идеален помощник, за да пести място!. 【МАТЕРИАЛ И размера на】Той е изработен от космическа алуминиева материал, който притежава висока устойчивост на окисляване, и са лесни за почистване и се грижи за мазни петна от дим.Размер : 60 X5.5 X2.5cm/. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】Космически алуминий е антикоррозийным и антиокислительным, притежава силна носеща способност, лесен за почистване, вентилирани и осушается. 【- ДОБРИ ДЕТАЙЛИ】Кука може свободно да се оттегли, а дъното кух за източване.Бързо разглобяване и почистване, дебел и як материал, не се деформират и не е лесно пада.Ако имате някакви въпроси с блок за ножове, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.【Name】Космически алуминиев държач за ножове【Size】60 X5.5 X2.5cm/【Material】Space aluminum Note : Стоки, различни от продукти, показани на дисплея описания на продукта, са предназначени само за демонстрационни цели и не включват ножове.1. Всички размери се измерват ръчно, в действителност могат да бъдат малки грешки.2. Поради проблеми със светлината на един образ може да има известна разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт!След продажбата : Добре дошли в нашия магазин!В магазина ни ще ви осигури 24-часово онлайн-обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти!Сигурни сме, че широкото използване, елегантен дизайн на цилиндъра и атрактивен дизайн на повърхността ще допринесат за вашата кухня радост, мода и топлина.

Те също купуват с този продукт..