• Новинка
Zerodis Watch Head Strap Punch Set Belt Head Leathercraft Пробиване Tools Leather Hole Punch Кътър Leather Занаятите Комплекти 10Pcs(#1)
zoom_in

Zerodis Watch Head Strap Punch Set Belt Head Leathercraft Пробиване Tools Leather Hole Punch Кътър Leather Занаятите Комплекти

BGN 41.84

Продукти
check Налично за поръчка

【Пробивные инструменти】Някои ножове, специално разработени за бързо и перфектно рязане на материала, като се гарантира, че ръбовете на режещата повърхност чисти и без петна. 【Материал】е Изработен от висококачествен материал въглеродна стомана, с висока твърдост, силна издръжливост, не е деформиран лесно, износване и ръжда. 【Лесна употреба】може да се комбинира с штамповочным костюм, или част от формуляра може да бъде инсталиран върху кожата и умения, а след това горната част на формата може да се вкара кожата за постигане на ефект на рязане. 【Приложимостта на】е Подходящ за рязане на краищата на кожени изделия, като : портмонета и колани, работа с DIY, картон, гума, пластмаса, глина, дърво, пластове плат и други материали. 【Здрав и издръжлив】Лесно се поставя, просто поставете кожата на предоставената дъска за чук, много подходящ за майстори.Параметри : Тип на продукта : Кожена форма Материал : высокоуглеродистая стомана Опции : 10 бр. Функция на продукта : рязане на кожата Осъществяване списък : 10 х Кожевенное занаят Пробивные инструменти 1 x Кутия за съхранение.

Item Type:
Leather Mould
Material:
High Carbon Steel
Specification:
10 Pieces
Product Function:
Cutting Leather
Package List:
10 x Leathercraft Punching Tools :
1 x Storage Box :

Те също купуват с този продукт..