• Новинка
В средата на Века Спътник Полилеи Подвесное Осветление, Модерен Пода На Тавана Лампа Промишлен Ретро Висящи Лампи за Кухня, Дневна Трапезария Спалня, Коридор (Злат?
zoom_in

В средата на Века Спътник Полилеи Подвесное Осветление, Модерен Пода На Тавана Лампа Промишлен Ретро Висящи Лампи за Кухня,

BGN 69.56

Продукти
check Налично за поръчка

♠【ИЗИСКАН дизайн】 : Изработен е от метални материали, полилей sputnik не е лесно ръжда и по-трайни.Със светлини 10/15/18 той изглежда като Спътник и създава широка гама от високо емоционална атмосфера.Вливане на нотки на лукс в пространството прави изявление. ♠【РЕГУЛИРУЕМ дизайн на ПРЪЧКАТА】 : Този спътник полилеи с използването на галванична технология, здрав,е оборудван с 4-дълги пръчки, дължина 30 см, 30 см, 20 см, 10 см, можете свободно да се комбинират и регулиране на височината на окачването в зависимост от вашите изисквания. ♠【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 : Тази полилей sputnik включва в себе си всичко инсталация на оборудване за бърза и лесна инсталация-всички лостове предварително са свързани и предварително нарязани, няма монтаж, няма повече.Внимателно проденьте останал тел и лостове в централната топка и проденьте основната тел чрез удължители, след това поставете и затегнете в покривна кутия. ♠【ИЗИСКВАНИЯ КЪМ електрическата крушка】 : Ние ви препоръчваме да използвате лампата на Едисон.Той също така е съвместим с led лампи, лампи с нажежаема жичка, КФЛ, лампата на Едисон и т.н., Макс 60 Вата, на основата на лампата E26 Напълно скрито място при използване с лампа с регулируема яркост и съвместими диммерным ключ за създаване на идеална атмосфера, която ви прави комфортни. (Бележка : крушка в комплекта не са включени). ♠【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Електронни проводници и изхода на източника на светлина на тази модерна полилеи средата на века са сертифицирани от UL, е подходяща за общи помещения, включително и трапезария, спалня, хол, кухня, коридор, кафене, мазе, бар, клуб, ресторант, библиотека, спалнята и читалня.Можете да изберете мястото, където той ще се инсталира в съответствие с вашите реалните нужди.

Те също купуват с този продукт..