• Новинка
Здрав сензор на Лицевата кожа на анализатора на масло, вода, влага за жени внимателност страна за Спа за момичета(белота)
zoom_in

Здрав сензор на Лицевата кожа на анализатора на масло, вода, влага за жени внимателност страна за Спа за момичета(белота)

BGN 15.59

Продукти
check Налично за поръчка

Високо-чувствителен сонда осигурява по-голяма точност на резултата за тестване.Високо-чувствителен сонда осигурява по-голяма точност на резултата за тестване.Изработен е от висококачествени и екологично чист материал, здрав, сигурен и издръжлив на употреба.С предупреждение за липса на влага в кожата, те държи в течение на текущото състояние на кожата.С функция за запаметяване на 10 групи удобно за вас е да се консултирате със значението, което се тества за последен път.Смогите да се използва, за да изпитате влагата на кожата, маслото от кожата и вида на кожата, и също така смогите да бъдат използвани, за да откриете флуоресцер.естеството на продукта : Този здрав хандхэльд влага проектиран да изпитате влагата на кожата, маслото от кожата и вида на кожата, и също така смогите да бъдат използвани, за да откриете флуоресцер.Изработен е от висококачествени и екологично чист материал, здрав, сигурен и издръжлив на употреба.Така че, какво чакате?Не го пропускайте.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествени и екологично чист материал, здрав, сигурен и издръжлив на употреба.2. Смогите да се използва, за да изпитате влагата на кожата, маслото от кожата и вида на кожата, и също така смогите да бъдат използвани, за да откриете флуоресцер.3. С функция за запаметяване на 10 групи, в удобно за вас консултира със стойност, която сте имали за последен път.4. С предупреждение за липса на влага на кожата, ви държи в течение на текущото състояние на кожата.5. Високо-чувствителен сонда, която предлага по-голяма точност на резултата за тестване.6. Стилен и портативен с компактен дизайн pentype, подходящи за дома, за пътуване, салон за красота и професионална болница на кожата. Spec : Състояние : 100% Чисто New Type : Тестер за кожата Материал : ABS + PCColor : розово, бяло (опция)Размер : approx. 122 * 34 * 25mm / 4.8 * 1.3 * 0.98 inch Battery : 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени)Тегло на опаковката : прибл. 150g Function : смогите да се използва, за да изпитате влагата на кожата, маслото от кожата и вида на кожата, и също така смогите да бъдат използвани, за да откриете fluorescer.Эталонное стойност на влажност на кожата : (нормалната стойност влажност трябва да бъде повече от 32, иначе тестер ще се излъчва червена светлина, за да напомнят на хидратация)Челото : нормалната стойност с 35% 60% на Очите : нормалната стойност 50% 60% Лице : нормалната стойност с 35% 60%Ръка : нормалната стойност 40% 65%Эталонное стойност масла на кожата : Влажна кожа : 16% 22%Нормална кожа : 23% 33%Мазна кожа : 34% 63% от Въвеждането на еластичността на кожата.

Те също купуват с този продукт..