• Новинка
BYNNIX Мини Портативна Шевна Машина Преносима Ръчно Проста Операция, Мултифункционален Бод Ръчна Работа Ръкоделие Шевни Инструменти
zoom_in

BYNNIX Мини Портативна Шевна Машина Преносима Ръчно Проста Операция, Мултифункционален Бод Ръчна Работа Ръкоделие Шевни

BGN 6.37

Продукти
check Налично за поръчка

☆ С ергономичен дизайн, лесно преносим и компактен дизайн, лек и достатъчно малък, за да могат да се носят и използват. ☆ Мини-ръчна шевна машина, лесен, удобен и практичен.Лесно за вас да се проучи как да се ползват доста бърза работа. ☆ Тази малка шевна машина е лесен за управление и е подходяща за начинаещи, деца, жени и любовници на шиене. ☆ Е подходящ за дрехи, облекла, коприна, вълна, кожа и други занаяти, които да отговарят на вашите различни нужди. ☆ Може да се използва навсякъде.Може да се използва у дома, в офиса, в колата и на път.Мини-портативна шевна машина Преносима ръчно Проста операция, Мултифункционален бод Ръчна работа ръкоделие Шевни инструментыdescription : Особености : 100% чисто нов и високо качество, ергономичен дизайн, преносим и компактен дизайн, лек и достатъчно малки, за да носят със себе си и да се използват.Мини ръчна шевна машина, лесен, удобен и практичен.Лесно за вас да се проучи как да се ползват доста бърза работа.Тази малка шевна машина е лесен за управление и е подходяща за начинаещи, деца, жени и любовници на шиене.Подходящ за дрехи, облекла, коприна, вълна, кожа и други занаяти, които да отговарят на вашите различни нужди.Може да се използва навсякъде.Може да се използва у дома, в офиса, в колата и на път.Спецификация : Материал : метал+пластикразмер : app. 11x7cm(4.33x2.76in)Цвят : случаен цвят(ако купувате повече от един, можете да получите същия цвят или различни цветове.)Количество : 1 pc Note : Преход : 1 cm=10 mm=0.39 inch No на дребно опаковка.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакет включва : 1 х ръчна шевна машина(други аксесоари демо на снимката не е включена.).

Material:
Metal+Plastic
Size:
app. 11x7cm(4.33x2.76in)
Color:
Random Color(if you buy more than one, you may receive the same color or several colors.)
Quantity:
1 pc
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Handheld Sewing Machine(other accessories demo in the picture is not included.) :

Те също купуват с този продукт..