• Новинка
Мини-Велосипеден Тренажор за Крака и Ръце, Дом под Наем за краката и Ръцете, с LCD Дисплей за Жени и Мъже, Педали за Упражнения за Възрастни хора с Регулируемо съпроти?
zoom_in

Мини-Велосипеден Тренажор за Крака и Ръце, Дом под Наем за краката и Ръцете, с LCD Дисплей за Жени и Мъже, Педали за Упражнения

BGN 60.56

Продукти
check Налично за поръчка

【MINI BIKE PEDAL TRAINER BICYCLE】 Този сгъваем велоергометър с регулируеми ръчни или ножными педали специално проектиран за тренировка на ръцете и краката и с тегло 4 кг. Леки упражнения за горната и долната част на тялото за подобряване на кръвообращението, мускулната сила и координация, Спомага за подобряване на цялостната физическа форма, идеална за всички възрасти, жени, мъже, хора с ограничена подвижност. 【LCD ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ】 Мини-велосипеден тренажор за крака Чете вашите спортни данни, като времето, показване на сканиране, разстояние, ротация за упражнение, общият брой на ротации и изгорени калории, за да проследявате вашето движение. 【РЕГУЛИРУЕМО СЪПРОТИВЛЕНИЕ】 С помощта на въртяща се дръжка може да се регулира съпротивлението на ръка и гъвкаво в зависимост от вашето ниво на подготовка. 【БЛАГОРОДНА СТАБИЛНОСТ】 Благодарение на нескользящему коврику и здрава рамка от стоманена конструкция треньор на движение е устойчив на пода по време на тренировка, и той не ще се движат изобщо.При получаване на пратката всичко, което трябва да направите, е да се поправи ножную педал и крак, за да го използвате незабавно. 【ДОБРО КАЧЕСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ】 Здрав и еластичен материал гарантира, че този тренажор за крака работи в продължение на дълго време.Ние осигуряваме 100% задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Нямам време да ходя на фитнес, но искате повече упражнения?Повече свободно време през деня!С днешния плътен график трудно да се намери време, необходимо за практика.Нашата тренировочная педала улеснява безопасни и ефективни упражнения по време на работа на масата, гледате телевизия или по всяко друго време, когато сте седнали със свободните крака.ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : 1.Преносим и лесен за монтаж, може да се наслаждавате на движението по време на използване на компютър, гледане на телевизия или дори по време на работа. 2. Полезни за подобряване на сърдечно-съдовата функция и мускулната сила. 3. Удобни педали с вериги, здрава рамка и нескользящее основа, подходяща за упражнения за краката и ръцете. 4. Благодарение на компактния си дизайн този мотор-стол заема малко място.Можете лесно да го вземете с вас, тъй като тя тежи около 4 кг ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Цвят : черно, сребристо, white Size : 41x38x31 см (Д х Ш х В) нето Тегло : около 4 кг Максимално тегло на потребителя : 160 кг LCD дисплей работи с 1 х ААА батерии (не са включени) Съдържанието на доставка 1 х мини-под наем автобуси 1 х комплект инструменти 1 х ръководство за потребителя.

Те също купуват с този продукт..