• Новинка
Външна камера за сигурност Lybuorze, Двойни Прожектори, Алекса, Откриване на движение AI, Цветно Нощно Виждане, Потребителски Зони, Акумулаторна Външна Камера Безжична ?
zoom_in

Външна камера за сигурност Lybuorze, Двойни Прожектори, Алекса, Откриване на движение AI, Цветно Нощно Виждане, Потребителски

BGN 62.39

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други .. Ако се нуждаете от външна камера Lybuorze за работа с Алекса, моля, свържете се с нас за ъпгрейд. - ⚓【Военен клас Криптиране на данните】Сървър Lybuorze outdoor camera се намира в Съединените Щати, като се използва криптиране на военно-клас и чрез TRUSTe, CCPA и друга идентификация на неприкосновеността на личния живот.Не се притеснявайте за оповестяване на личния живот, Lybuorze ви носи спокойствие. ????【Интелигентен анализ на AI】Външна камера, използва напреднали технологии, изкуствен интелект и съчетава в себе си откриване на движение PIR за по-точна идентификация на хора, домашни животни, превозни средства и пратки.Цел наблюдение и потребителски зони на движение (до 3 зони) могат да бъдат монтирани в приложение Vico Home за постигане на точно тревога.Камерата също работи с Алекса, освобождавайки ръцете си с помощта на гласово управление. ????【По-силен сигнал, Wi Fi】Безжична камера за сигурност приема двойни 4d Bi антена за усилване на сигнала, тя е по-стабилен, по-далечен и по-силен сигнал Wi-Fi проникване от други камери, без да се притеснявате, че устройството е изключено. (Само 2.4 GHz Wi Fi, 5 GHz не е на разположение). ????【24/7 Color Images s server се намира в Съединените Щати, като се използва криптиране на военно-клас и чрез TRUSTe, CCPA и друга идентификация на поверителността, за да защитават нашата декларация за поверителност.Технологиите правят живота ни по-лесно.Поддържа облачное съхранение и съхранение на SD-карти.Можете да изберете свой собствен режим на съхранение.В ерата на данни обществеността изразява загриженост по повод на различни аспекти на личния им живот.Сървър камери за сигурност Lybuorze се намира в Съединените Щати, като се използва криптиране на военно-клас и чрез TRUSTe, CCPA и друга идентификация на поверителността, за да защитават нашата декларация за поверителност.Технологиите правят живота ни по-лесно.Поддържа облачное съхранение и съхранение на SD-карти.Можете да изберете свой собствен режим на съхранение.

Те също купуват с този продукт..