• Новинка
JOUDOO Airtag Анти-Изгубено Устройство за Защитно покритие за Проследяване на Позициониране TPU Мека Обвивка Куфар Идентификация Етикет Багажная Проверка на Анти-Изгубе?
zoom_in

JOUDOO Airtag Анти-Изгубено Устройство за Защитно покритие за Проследяване на Позициониране TPU Мека Обвивка Куфар Идентификация

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

★【Съвместимост】- Съвместим само с Apple Air Tags през 2025 година .може да се използва с куфари или пътни торби. ★【Преносимост】- Защитно покритие има халка за ключодържател, който може лесно да се приложи към чантата, портфейла или линия за колан, а на етикета може да се носи с себе си, не е лесно да загубиш. ★【Приятелски към кожата материал】- - - Изработен е от TPU , меки и удобни, устойчив на надраскване, нескользящий; защита на ключов търсещия от удар, падане и надраскване. ★【Лесна инсталация】- много допринася за предаване на сигнала и гуманизированной инсталиране.Просто поставете следа в силиконов ръкав. ★【Професионално сервизно обслужване】- Защитно покритие, съвместимо с въздушни възглавници.Ние се стремим към това, за да ви сделки с нас, са изпълнени на 100% .Така че, ако имате някакви въпроси за продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 8 часа!.

Те също купуват с този продукт..