• Новинка
LANDUA 2 бр. Златни панти +винтове Железни Декоративни Линия Реколта Дървена ковчег за бижута Винарска калъф мебелни аксесоари (размер : Left7cm)
zoom_in

LANDUA 2 бр. Златни панти +винтове Железни Декоративни Линия Реколта Дървена ковчег за бижута Винарска калъф мебелни аксесоари

BGN 40.90

Продукти
check Налично за поръчка

Издръжлив и здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Приложения : монтаж на врати за дома или шкаф врати, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н., Мултифункционална : Подходящ за домашна и бизнес употреба.Стыковая контур-това е инструмент за врати и шкафове; Те са много трайни, но не могат да бъдат коригирани след инсталацията.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т.н., Издръжлив и здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Приложения : монтаж на врати за дома или шкаф врати, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н., Мултифункционална : Подходящ за домашна и бизнес употреба.Стыковая контур-това е инструмент за врати и шкафове; Те са много трайни, но не могат да бъдат коригирани след инсталацията.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т.н., Особености : 1. Панти от неръждаема стомана с винтове за по-дълъг срок на експлоатация. 2. Устойчивост на корозия и устойчивост на огън. 3. Подходящ и за двете страни външно & вътрешното движение на вратата.Идеалното обзавеждане за дома, офиса, магазина и така нататък.

Те също купуват с този продукт..