• Новинка
FAKEME Помещение Комбинация от Уникален Дизайн Лек Портативен Фотоапарат е Комбинация от Аксесоари за камери - за 50 мм до 70 мм
zoom_in

FAKEME Помещение Комбинация от Уникален Дизайн Лек Портативен Фотоапарат е Комбинация от Аксесоари за камери - за 50 мм

BGN 23.76

Продукти
check Налично за поръчка

Цвят : Черен.Прост и лесен за експлоатация,практичен.Цел : избягване на отражения при контакт през стъкло/прозорци и причинени от слънчевите отблясъци от дъжд и вятър на отпадъци, както и ценно в осигуряването на защита от удар и повреда.Може да елиминира отблясъците ден и размисъл през нощта.Изработен от висококачествен силиконов материал,издръжлив и водоустойчив.Описание : - Изработен от висококачествен силиконов материал,издръжлив и водоустойчив. - Цел : да се избягва отражения при правене на снимки през стъкло/прозорци и стрелба, причинени от слънчеви отблясъци, дъжд и вятър, а също и ценно в осигуряването на защита от удар и повреда. - Лесен и удобен за работа,практичен. - Може да елиминира отблясъците ден и размисъл през нощта. - Цвят : ЧерныЙспецификация : - Size1 : Approx.210x50mm/8.27x1.97in;подходящ за обективи 50-70 мм-Size2 : Approx.210x70mm/8.27x2.76in;подходящ за обективи 70-90 mm Опаковката включва : 1 бр. може да не отразява действителния цвят на продукта.Поради ръчно измерване може да бъде грешка в размер на 1-2 виж Вашето удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

- Size1:
Approx.210x50mm/8.27x1.97in;fits for 50-70mm lenses
- Size2:
Approx.210x70mm/8.27x2.76in;fits for 70-90mm lenses
Package Includes:
1 Piece Lens Hood :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Due to manual measurement, there may be 1-2cm error in size. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Те също купуват с този продукт..