• Новинка
YongFoto 5x3ft честит Рожден Ден на Фона на Картун Пчела Сладки Пчели Пролетен Цветен Декор Снимка на Фона на Честването на Деня на Раждане Вечерни Декорация за Деца Детс?
zoom_in

YongFoto 5x3ft честит Рожден Ден на Фона на Картун Пчела Сладки Пчели Пролетен Цветен Декор Снимка на Фона на Честването

BGN 5.48

Продукти
check Налично за поръчка

Размер : 5x3 FT(1.5x1 M).Материал : тънък винил лек и здрав.Лесни за носене и не е лесно выцветать.Перо : с помощта на серия от високотехнологични цифрови модели и компютърна печат, той прави ефект на снимане е по-реалистичен и по-шарен, и може да бъде конфигуриран в различни размери.С висока чистота и отлично качество, ярък цвят, бесшовным, издръжлив, лесен и неотражающим.Употреба : Подходящ за всички видове партита, събития, събития, фестивали.Най-добрият избор за рождения ден на възрастен, душата на дете, сватба, дом декорации, тапети, костюмированной игри, раждането на дете, на Кръщението, на Хелоуин, Весела Коледа, Нова година, Деня на Св. Патрик, на Великден. Рум - :Свържете се с нас, ако имате някакви съмнения.Вашето удовлетворение ще бъде най-важна !Обичай фон приемлив, ако ви трябва.С най-добри пожелания!.Описание на продукта Добре дошли в Yong Foto background!Нашата фабрика профессиональна в печатен производството на предварително напечатани оборудване и опитни работници.Серия от високотехнологични дигитален дизайн и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен, удря вашите празнични мероприятия.Продукти универсални за всички видове поводи и с различни размери за вашите лични изисквания.Как се мотае 1.Дръж фон на поставка за фон с помощта на скоба. 2.Сигурно на фона на стената с тиксо или пирон.Как персонализирани 1.Ние можем да признае производство по поръчка на размер и модел на продукта. 2. Ако трябва да конфигурирате свои собствени снимки, моля да ни предоставите изображения с висока резолюция.Топли съвети : 1.Не стойте прекалено близо, за да има добри последици за стрелба.Правилното разстояние прави фон по-ясно. 2.Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид в съответствие с правило пощенски клон.Така че може да има някакви леки гънки.Ето няколко начина за отстраняване на гънки.а.Гладьте задната повърхност на продукта при ниски температури, за по-лесно премахване на бръчките.б.Плътно навивам го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред.

Те също купуват с този продукт..