• Новинка
Рулетка за тялото, Професионален Мека Рулетка Портативна за Шиене, за Шивач, за занаяти за измерване на тялото(от едната страна см и един инчов скала лента)
zoom_in

Рулетка за тялото, Професионален Мека Рулетка Портативна за Шиене, за Шивач, за занаяти за измерване на тялото(от едната

BGN 5.11

Продукти
check Налично за поръчка

Поясная лента автоматично се прибира след работа, лесен за употреба, маркировки на лентата е достатъчно голяма, за да можете да я прочетете.Подходящ за измерване на главата, кръста, бедрата, краката, както и обиколката на ръце и така нататък.Проследявайте напредъка си в загуба на тегло с помощта на мерителната лента за тялото, просто обвивка около своята част на тялото и наметив напредъка си.Лесно се побира в джоба или раницата си, без да заема твърде много място, портативен дизайн.Пластмасова обвивка + PVC лента материал без вредни химикали, е безопасен за използване, с висока устойчивост на топлина, устойчивост на корозия, устойчивост на киселини и алкални съпротива.Функция : 1. Пластмасова обвивка + PVC лента материал без вредни химикали, е безопасен за използване, с висока устойчивост на топлина, устойчивост на корозия, устойчивост на киселини и алкални съпротива.2. Подходящ за измерване на главата, кръста, бедрата, краката, както и обиколката на ръце и така нататък.3. Поясная лента автоматично се прибира след работа, лесен за употреба, маркировки на лентата е достатъчно голяма, за да можете да я прочетете.4. Лесно да се постави в джоба или раницата си, без да заема твърде много място, портативен дизайн.5. Следете вашия прогрес загуба на тегло с помощта на мерителната лента на тялото е просто обвивка около част от тялото и наметив напредъка си.Спецификация : Тип елемент : талия Tape Material : Пластмасова обвивка +PVC tape Scope приложение : Главата на обиколката на талията, обиколка на ханша, дебелина на краката, обиколката на ръцете Измерване : 1. Докато чакате измерительную лента, можете да вземете резултатите от измерванията в подходящо положение.2. Щракнете върху бутона по средата, за да премахнете рулетка.Ако седиш на диета, помогнете измерване на формата на вашето тяло и проверка на напредъка си Точен и лесен за използване, той измерва всяка част от тялото : ръцете, гърдите, талията, прасците, ханша, бедрата и др Следете своите измерване на тялото и прогресс3. Функция за прибиране и заключване на бутоните осигурява удобно измерване;Лесно да се измери за себе си.Използване : 1. Натиснете централния бутон и увийте края на лентата около част от тялото, която искате да измерить2. Заключете стяжную глад в края на лентата в кръгли вдлъбнатини 3. Щракнете върху бутона по средата, нека лента втянется в съответното положение4. Прочетете и напишете вашите измерване на колелото на рулетката, за да видите размера на части от тялото.Осъществяване Списък : 1 х Поясная лента.

Те също купуват с този продукт..