• Новинка
30 зъбите на Колелото за предаване на механична сила ременного шайба синхронно за струг на двигателя КНК(колелото на БЛХЕ [дупки 30 зъбите 8мм едновременно)
zoom_in

30 зъбите на Колелото за предаване на механична сила ременного шайба синхронно за струг на двигателя КНК(колелото на БЛХЕ

BGN 9.99

Продукти
check Налично за поръчка

Професионален дизайн, лесно се инсталира и се отстранява.Съоръжения ясни и не се плъзгат, най-добре отговарят на движение на ремъка.Отлично качество на изработка, идеален за подмяна на стария или поврежденному.Колелото е с 30 на зъбите, точна синхронизация, подходящ за висока точност на обработката.Изработени от леки алуминиеви материал, лесен и не обременительный.Функция : 1. Изработени от леки алуминиеви материали, лек и без обременения2. Съоръжения ясни и не се плъзгат, най-добре отговарят на движение ремня3. Отлично качество на изработка, идеален заместител на старите или счупени one4. Колелото е с 30 на зъбите, точна синхронизация, подходящ за висока точност обработки5. Професионален дизайн, лесен монтаж и удаленияспецификация : Тип на продукта : Синхронно КолесОтип : XL Типномер на зъбите : 30 Диаметърът на зъбите(на зъбите) : прибл. Диаметър 48 мм / 1,9 инча(край) : прибл. 52mm / 2in Top Дупка тел : 2 x m5 Обща височина : прибл. 24mm / 0.9 in Inner Диаметър(по желание) : 5, 8, 10, 12 мм.we-text таблица td.we-text таблица th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x Синхронно колело 1 x шестостенния ключ.

Item Type:
Synchronous Wheel
Type:
XL Type
Number of Teeth:
30 Teeth
Outer Diameter(teeth):
Approx. 48mm / 1.9in
Outer Diameter(the edge):
Approx. 52mm / 2in
Top Wire Hole:
2 x M5
Total Height:
Approx. 24mm / 0.9in
Inner Diameter(optional):
5, 8, 10, 12mm
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Synchronous Wheel1 x Hex Wrench :

Те също купуват с този продукт..