• Новинка
Восъчен боб за премахване на коса, която е мека и не досадно Твърда восъчен боб, Лесна за експлоатация за лице за домашна употреба за вежди за салон за красота(роза, ?
zoom_in

Восъчен боб за премахване на коса, която е мека и не досадно Твърда восъчен боб, Лесна за експлоатация за лице за домашна

BGN 5.99

Продукти
check Налично за поръчка

Лесен за работа, подходящ за домашна употреба и салон за красота.Няколко вида восъчни зърна не са задължителни, можете да изберете според нуждите.Лесно се нанася и лесно се откачи след охлаждане, добре пленкообразовывается, премахва излишните косми с корените.Приема безопасни съставки, мека и не дразни, не боли, кожата си, можете да го използвате с доверие.Твърди восъчни зърна са подходящи за фини и груби косми, бърза епилация, правят кожата мека и нежна.Подходящ за обезкосмяване на няколко части, като на лицето, веждите, устните, ръцете, под мишниците, гърдите, бикини и краката.Функция : 1. Твърди восъчни зърна са подходящи за фини и груби косми, бърза епилация, правят кожата мека и нежна.2. Лесно се нанася и лесно се откачи след охлаждане, добро пленкообразование, премахва излишните косми с корените.3. Приема безопасни съставки, мека и не дразни, не боли, кожата си, можете да го използвате с доверие.4. Подходящ за обезкосмяване няколко части като страна, веждите, устните, ръкохватка, под мишниците, скрин, бикини и краката.5. Лесен за работа, подходящ за домашна употреба и салон за красота.Няколко вида восъчни зърна не са задължителни, можете да изберете според нуждите.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Вида : Восък за обезкосмяване ВеапМатериал : Wax Net Съдържание : 50 гр / 1,8 унция.Срок на годност : 3 години Предпоставка списък : 1 х чанта за епилация с Восък Bean.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Removal Wax Bean
Material:
Wax
Net Content:
50g / 1.8oz
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Bag of Hair Removal Wax Bean :

Те също купуват с този продукт..