• Новинка
Anlingem Исцеляющий Crystal Камък Човешкия Рейки Череп Статуя на Статуя, Скулптура Dragon Fly Череп Crystal Хелоуин (Обсидиан) AL-OBTS
zoom_in

Anlingem Исцеляющий Crystal Камък Човешкия Рейки Череп Статуя на Статуя, Скулптура Dragon Fly Череп Crystal Хелоуин (Обсидиан)

BGN 22.24

Продукти
check Налично за поръчка

Размер(Appsox) : 50*47*37 мм;Количество : 1 бр. обсидиановый череп на дракон;Тегло(приблизително) : 90 г. Вие няма да получите същото шоу на снимката,защото всички камъни са уникални.Чудесен камък черепа парче, страхотна идея за домашен или офис интериор,и прави перфектен подарък за всеки празник или повод.Са подбрани статуя на Статуя Фигурка е с най-малките детайли и най-високо качество, което можете да намерите навсякъде.Ръчна дърворезба Череп Глава Каменна Сфера/Статуетка.Идеален за събиране, щастлив дом декор или лечебни подарък рейки.Всяка статуетка на кристален череп-това е резултат на работа, както нашите дизайнери, така и на работниците! 1. Ръчно полиране, полиране на гладки ръбове и ъгли. 2. Изработка на производството на тези черепи превъзходен.Това ги прави идеален размер за изцеление и демонстрация на кристали. 3. Всеки образец е уникален, и вие ще получите един, подобен на показан на изображението. 4. Всеки от тях се избира от изходния и превъзходен материал.Моля, кликнете на нашето бизнес име, което се намира в горната част на името, можете да намерите повече кристални изделия с високо качество и на разумна цена.Ако имате някакви въпроси или съвет, моля не се колебайте да ни информира, можете да получите отговор в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..