• Новинка
MWOOT 9 бр. Комплект Четки За Дизайн на Ноктите с Градиентными Пари За Нокти, 3D Цвете Ombre за Нокти Живопис Pen Комплект за UV-вливат в гел Дизайн Нокти, Четки за Нокти, за Ак?
zoom_in

MWOOT 9 бр. Комплект Четки За Дизайн на Ноктите с Градиентными Пари За Нокти, 3D Цвете Ombre за Нокти Живопис Pen Комплект

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

Акрилна четка за нокти : 8 различни размери цветни четки за нокти.Nail brush pen е идеален за изготвяне на модели за нокти-арт за секунди, като например създаването на френските накрайници, клетчатых, вълни, бантов, рибено опашката, шарени десени.Двустранен гъба наклон на ноктите : с Четка и гъба за нокти идва с кръгли и остри пари, главно приложени за картини САМ, цветя, нокти ombre наклон, рисуване на цветя.Високо качество и трайност : не е деформиран и не е подложен на корозия, траен при продължителна употреба.Удобен и лесен за употреба, създаване на отличен дизайн с лесно управление.Пакетът включва : 1 x маникюр sponge pen with 4 sponge replacement , 8 x ombre UV гел, четка, необходим инструмент за нокти за професионална употреба в маникюрном салон и домашна употреба.MWOOT маникюр Brushes Set for UV Gel Nail Design Характеристики : Четки с различни размери, с различна функция, са подходящи за домашна употреба и за професионално маникюрного салон, перфектна за нанасяне на гел-лак на ноктите, фино рисуване, рисуване на на цветя и различни рисунки на нокти.Не само за ноктите,но и за очите,своята практика за телефон,облекло,украса на дома,маникюрного салон и боди арт.Лесен за употреба и експлоатация,идеален инструмент или подарък за тези, които обичат дизайна на нокти.Гъба за нокти : има кръгла и остри глава, подходяща за омбре и рисуване на различни форми на ноктите.Подобно на гъба на главата може да бъде заменена с подмяна и многократно промыта, практична и трайна.Как да се чисти : 1. Четка за рисуване може да се почиства с вода веднага след боядисване на пигмента на водна основа, но ако е дълго време затвердевающий пигмент на водна основа или маслен цвят, тогава трябва да се използва за пречистване на четката, за да го направи чист. 2. Измиване на специални четки за почистване на грим, след това абсорбцията на вода със суха кърпа. 3. Поставяне на четки за коса перфектна форма, сложете ги апартамент на сянка и го оставете да изсъхне на въздуха. 4. Не сушете го сешоар, избягвайте дърпане и рязане четки за коса. 5. Това не би повлияло върху използването на четки за рисуване, ако и да беше малко обезкосмяване.Пакетът включва : 8x маникюр Цветя 1 X четка за Нокти Ombre Гъба Дръжка 4 x маникюр Гъба Замяна.

Те също купуват с този продукт..