• Новинка
Телефон Пръстен на Притежателя на Пръста си Пръстен, Стойка, VAWcornic 360°X 90°Ротация Ултра Тънък Телефон Пръстен Щанд Телефон Метална Поставка е Съвместима с Всички Ма?
zoom_in

Телефон Пръстен на Притежателя на Пръста си Пръстен, Стойка, VAWcornic 360°X 90°Ротация Ултра Тънък Телефон Пръстен Щанд

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

★ Завой на 360 градуса и капакът на 180 градуса★: Гъвкав завъртане на 360° и обръщане на 90 градуса, можете да лесно да се върти на притежателя на кол пръстени, за да намерите правилните ъгли на видимост.Идеален аксесоар за телефон, за гледане на видео, преглед на снимки, четене, запис на видео и така нататък;. ★Магнитен обновен, добре подбран метал★ : Добре подбрани капак от алуминиева сплав предпазва поставка за телефон от надраскване или други повреди.С вградена обновената магнитна железница подробности можете да я прикрепите към всички магнитен автомобилен креплениям;. ★ Лесна инсталация, моющаяся . ★УНИВЕРСАЛНА съвместимост★ : идеален за всички телефони и таблети с плоска и нетекстурированной заден панел, например, i Pad, калъфи за телефони, kindle и т.н. ★най-Добрият притежателя на кол пръстени, с нулев риск★ : Всички продавани от нас продукти са тествани на 100% QC, ние обещаваме 30-дневен парите и 180-дневна безплатна замяна.Ако не сте напълно удовлетворени, нашият професионален екип за обслужване на клиенти е винаги на ваше разположение.

Те също купуват с този продукт..