• Новинка
ULTECHNOVO 6 Кутии U-Образни Номиналните Скоби Външни Дръжки на Скоби 10x8 мм Тежкотоварни Телбод Сос за Штапельных Пистолети Ветроходство, Окабеляване Рамкиране 2000 бр./ к?
zoom_in

ULTECHNOVO 6 Кутии U-Образни Номиналните Скоби Външни Дръжки на Скоби 10x8 мм Тежкотоварни Телбод Сос за Штапельных Пистолети

BGN 17.51

Продукти
check Налично за поръчка

Стоманената конструкция е проектирана за трайност, достатъчно здрава и перфектно която отговаря на вашите различни нужди, и този инструмент на своя занаят.Всяка кутия от 2000 скоби осигурява безпроблемна работа, така че можете да продължите да шият.Отличен за довършителни работи, вагонки, первази, декоративни облицовки, врати и прозорци первазите, паркет, шкафове, рамки за картини, тапицерии на мебели и много други.Удобен за използване.Използва се за корнизи, монтаж на художествени дограма, довършителни работи и производство на краснодеревщиков.Приет от высокомарочного материал, силна устойчивост, тя е здрава и дълготрайна полза.Описание на Тези врати скоби пирони са произведени от стомана материал, отлична замяна за пневматични гвоздильщика за използване.Този вид скоби се използва предимно при сшивании дрехи, мебели, като билярдни маси, диван и някои индустриални зони.Характеристики - Материал : Стомана.- Цвят : сребрист.- Размер : около 1. 00 X0. 80 X0. 10cm 0. 39 X0. 31 X0. 04in.- Количество : 2000pcs/ box, 6 кутии.- Отличен за довършителни работи, вагонки, первази, декоративни облицовки, врати и прозорци первазите, паркет, шкафове, рамки за картини, тапицерии на мебели и много други.- Удобен за използване.Използва се за корнизи, монтаж на художествени дограма, довършителни работи и производство на краснодеревщиков.- Изработен е от висококачествен материал, който притежава висока износоустойчивост, издръжливост и продължителна употреба.- Всяка кутия от 2000 скоби предвижда плавно поддръжка, така че можете да продължите да шият. - Стоманена конструкция е проектирана за трайност, достатъчно здрави са и отговаряща на вашите различни нужди, и този инструмент на своя занаят.Пакетът включва 6 кутии x пирони.

Те също купуват с този продукт..