• Новинка
Преносим един изпарителен Охладител на Въздуха, 30,7 Преносим Безлопастный Блато Охладител с Горните и Долните Резервуарами за вода 3.5 литра, 3 Скорости на вятъра, 6 П?
zoom_in

Преносим един изпарителен Охладител на Въздуха, 30,7 Преносим Безлопастный Блато Охладител с Горните и Долните Резервуарами

BGN 27.19

Продукти
check Налично за поръчка

【3-в-1 климатик】Блато охладител притежава функция за охлаждане, овлажняване и пречистване на въздуха.Трябва само да добавите вода или лед кристален кутия в резервоар за вода, вятър, обдуваемый охлаждащ вентилатор, се чувствах по-мек и по-удобно (6 ледени кристални кутии). 【Голям резервоар за вода】Оборудвана с горни и долни резервуарами за вода 3.5 литра, няма нужда често да се добави вода.Студеният въздух може да се пръска непрекъснато в продължение на няколко часа. 【3 нива на скорост на вятъра】Този един изпарителен охладител въздух има 3 настройки за скорост на вятъра (ниска/средна/висока), и охлаждащ въздушен поток може да бъде лесно инсталиран в съответствие с нуждите. 【Регулируема голям фен на рока】един изпарителен охладител разполага с функция люлка, като позволява на въздуха в стаята се охлади под различни ъгли. 【Дистанционно управление и таймер】въздушен охладител е оборудван с горната сензорен панел за управление и дистанционно управление.Включително таймер функция на 12 часа.Product Name : Изпаряване на въздуха Cooler Color : White Size : 11.8 x 7.5 x 30.7 in/ L x W x HWeight : 8.8 pounds Gear Position : 3 Скорости на Вятъра Speed Water Tank Capacity : 3.5 LPower : 65 WWind Speed : High/medium/low Wind Category : Normal/natural/sleeping Wind Scope на приложение : Спалня, хол, Ако искате да го изключите, може да го изключите, щракнете върху ключа на светлината.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас от историята на вашите поръчки, за да предоставим на нашите клиенти абсолютен обмен и връщане на услуги.

Те също купуват с този продукт..