• Новинка
Shanrya Dance Stretching Band, Трайно е Ефективно Упражнение да носите със себе си Эспандер за Плейър за Любителите на активния отдих
zoom_in

Shanrya Dance Stretching Band, Трайно е Ефективно Упражнение да носите със себе си Эспандер за Плейър за Любителите на

BGN 26.48

Продукти
check Налично за поръчка

Това може да ви помогне да се определи пожатие рамене, выгнутую на гърба и гръбначния стълб, който не е пряк. 8 линии подгответе достатъчно място за краката си, и можете да промените съпротивление в зависимост от това каква линия се дърпа.Добре е подходящ за развитие на координация, баланс и тренировки за издръжливост.Също така ефективно тренирайте мускулите си.Корекция на танцова поза, подобряване гъвкавостта на тялото, на помощ ви е съвършено овладяване на разместване на телесното тегло.Идеален за латински, гимнастика, тренировки за цялото тяло, пилатес, йога, загряване и т.н., Това може да ви помогне да се определи пожатие рамене, выгнутую на гърба и гръбначния стълб, който не е пряк.Корекция на танцова поза, подобряване гъвкавостта на тялото, на помощ ви е съвършено овладяване на разместване на телесното тегло.Добре е подходящ за развитие на координация, баланс и тренировки за издръжливост.Също така ефективно тренирайте мускулите си. 8 линии подгответе достатъчно място за краката си, и можете да промените съпротивление в зависимост от това каква линия се дърпа.Идеален за латински, гимнастика, тренировки за цялото тяло, пилатес, йога, загряване и т.н., Добра еластичност, дълготрайност, издръжливост на за ежедневна употреба за тренировки.

Condition:
100% Brand New
Material:
Acrylic
Color:
Red, Blue, Yellow, Gray(Optional)
Size:
Approx. 80 * 4cm / 31.5 * 1.6in
Weight:
Approx. 77g
Applicable People Scope:
 ChildrenSuitable height
Packing List:
1 * Resistance Band :
Note:
1. Please allow a slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..