• Новинка
Четка За Грижа За домашни любимци, Масажна Самоочищающаяся Поръсване Четка За кратки коси или дълги коси Котки и кучета, Инструмент За Почистване на Козината на До?
zoom_in

Четка За Грижа За домашни любимци, Масажна Самоочищающаяся Поръсване Четка За кратки коси или дълги коси Котки и кучета,

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Сигурност】Корона гребени за устойчиво развитие навива на малки кръгли гумени топчета, тя е идеална за перата и масаж на вашите любимци, не надраскване на кожата на вашия домашен любимец за начинаещи домашни любимци. 【 Масажни игла】Дължина на иглата е около 1,5 см, а 135-градусов завой е предназначена за дълбоко почистване, което улеснява разресването грунд линяющей четка за домашни любимци. 【Soft】Нашия самопочистващ масажен гребен се грижи и массажирует за здрава кожа, увеличаване на кръвообращението,лесно намалява загубата, мека коса и здравословен блясък за всички типове коса. 【Защитна капачка】Всяка самоочищающаяся масажна четка за коса с защитен калъф, можете спокойно да се носят линяющую кошачью четка, без да се притеснявате за увреждане на гребени. 【Съвети】Използвайте правилна техника грижи, за да изчистите плаващи косата домашен любимец, едновременно увеличаване на близостта с домашен любимец.Защо котките не обичат груминг и линьку?Ако сте драстично выдернете козина, котката ви също е много високо.След тази распутывающая самоочищающаяся поръсване четка е много подходящ за вашия домашен любимец!Сигурна масажът булавочная четка 135 градуса извивка БЕЗБОЛЕЗНЕН четината с гумени топчета могат ефективно отстраняване на мъртва кожа, която не е причинена никаква вреда на вашия домашен любимец.Лесна за почистване Плаващи косата, капан между зъбите на гребените, лесно за почистване.Предимства на deshedding slicker brush : 1.четка за грижа за котки ще попречи на получаването на котки подложка и възли, които предизвикват котките се чувстват неудобно. 2.Редовното почистване на котки може да подобри кръвообращението, да се направи козината на вашия домашен любимец мека и лъскава. 3.Be способен към дематированию и распутыванию Самопочистващ за кучета, котки и домашни животни 4.Поддържане на добре расчесанными може да се отърве от вашите котки от тестове на изхвърляне на кичури вълна.Технически характеристики : име : Пет масажът гребен за лапите цвят : розов и син Материал : пластмаса, неръждаема стомана Тегло : 138 г/бр Размер : 19 см*7,8 см приложение : Подходящ за всички видове котки.

Те също купуват с този продукт..