• Новинка
Творчески Сладък Galaxy Guardian Пет Астронавт лека нощ,Galaxy Light Проектор за Спални,Астронавт Проекционная Лампа нощна светлина,най-Добрият Galaxy Проектор за Декор спални (Б?
zoom_in

Творчески Сладък Galaxy Guardian Пет Астронавт лека нощ,Galaxy Light Проектор за Спални,Астронавт Проекционная Лампа нощна

BGN 23.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Сладки, форми на животни】Можете да видите прекрасни мечета, котенца и кученца, които носят костюми и стават интересни астронавти.Светлини в ръцете на различни животни-астронавти излъчват различни цветове.Това ще накара вашите деца да се влюби в него от пръв поглед, а също така ще се стимулира тяхното въображение и подобряване на техните мисловни умения. 【Хладен светлинен ефект】Той може да излъчва красива светлина през нощта, е много мек, не е ослепителен, може да бъде поставен в спалнята, хола, тъй като декорация и нощни лампи са добър избор.Това може да ви накара да се почувствате приятна атмосфера и светлината на вашето сърце. 【Лесен размер】Общо използване на материал, смола, много екологично чист и здрав, не е нужно да го повреди при падане на земята във времето, размерът му : 13x10x8 (см) тегло : 435 g, много лек, можете да го поставите на всяко място. 【Лесен за използване за деца】просто трябва Да извадя прозрачна щепсела в долната част на животното, нощни лампи, а след това завъртете бутона, можете да излъчват светлина, и децата са също така може бързо да управлявате сами. 【Най-добрият подарък за деца】Можете да го използвате и като подарък за рождения ден на децата на Хелоуин, Деня на благодарността и Коледа.Всички те са много креативни, и децата харесват тези рисунки във формата на животни.Технически характеристики : Материал : синтетична смола Режим на хранене : бутон batterynot include Style : мечка, куче, котенокразмер : 132 * 85(мм)Тегло : 435 гприменимый сценарий : къща, спалня и т.н. Опаковка в пакет : 1 * нощна светлина Забележка : поради ръчно измерване, моля, позволете разлика 1-3 мм се дължи На различни екрани и различно осветление, изображението не може да покаже действителния цвят на елемента.Благодаря ви за разбирането.

Те също купуват с този продукт..