• Новинка
Безжична Клавиатура, WisFox 2.4 G Ультратонкая Преносима Компютърна Клавиатура, Клавиатура в пълен размер с Цифрова Клавиатура, Тиха Ергономична Клавиатура за лаптоп, ?
zoom_in

Безжична Клавиатура, WisFox 2.4 G Ультратонкая Преносима Компютърна Клавиатура, Клавиатура в пълен размер с Цифрова Клавиатура,

BGN 23.99

Продукти
check Налично за поръчка

Пълен размер БЕЗЖИЧНА КЛАВИАТУРА : Стандартна свързване с цифрова клавиатура, всеки клавиш се намира подходящ начин, за да се предотврати едновременното натискане на грешен клавиш. 12 мултимедийни клавиши в комбинация с FN, 7 допълнителни клавишни комбинации ви помага да отворите настройките, да сърфирате в мрежата, да се наслаждавате на музика и видеоклипове, да регулирате силата на звука на компютъра удобен и бърз начин.С помощта на 3 led индикатори можете да разберете състоянието на клавиатурата. (Индикатор за ниска мощност, индикатор за Num Lock, индикаторът на Caps Lock.).ЛЕСНА НАСТРОЙКА и стабилна ВРЪЗКА : просто поставете USB приемника в компютъра, отворете превключвателя за включване-изключване на клавиатурата, а след това можете да го използвате незабавно.Водачът на автомобила не се нуждае.Безжична технология 2.4ghz предоставя мощна и надеждна връзка без закъснения, проблемите и смущения, като ви предоставя свободата да се движи на разстояние до 30 метра.Просто наслаждавайте се на безпроблемно кабел. ***Малък USB-ключът е в бяла гъба вътре в опаковката.УЛЬТРАТОНКАЯ ТИХА БЕЗЖИЧНА КЛАВИАТУРА : Разработена под ъгъл на наклона, тя по естествен начин съвети, за да се намали натоварването на китката.Приета олекотена вградена стоманена плоча, тя прави клавиатурата по-стабилна.Конструкция ножничного превключвател осигурява по-малко количество от клавиши, която прави ръката си по-комфортен, а набор от текста по-тихо, показвайки вашата загриженост за околната среда, особено когато работите в сравнително тиха и спокойна обстановка.МОДЕЛ АВТО СЪН : След 6 минути бездействие безжична клавиатура ще започне автоматичен режим на сън.Натиснете произволен клавиш, за да се събуди на клавиатурата.Това ще позволи да се намали разхода на батерията и да се удължи време на неговото използване. ***за клавиатурата са необходими 2 батерии тип ААА, които са в комплекта не са включени.ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Съвместим с Windows(Windows 2000,XP,Vista,WIN7,WIN8,Win10), Mac, настолни компютри, хромбуками, КОМПЮТРИ, лаптопи, компютри и т.н. ***Някои мултимедийни клавиши могат да бъдат недостъпни за други системи, с изключение на Win 8/Win 10. ПЪЛЕН РАЗМЕР, С ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪНЪК.Леки комбинации за достъп. Безжична технология на 2.4 G. Гладка клавиатура за по-удобно управление.Размер на клавиатурата : 16,13 инча х от 4.70 инча х 0,80 инча ( 2 батерии тип ААА в комплекта не са включени).

Те също купуват с този продукт..