• Новинка
FEGOCLT Cat Scratch Board,cat Scratch Board Corner to The Wall Triangle Cat Claw Catching Пет Cat Toy Multiple Дяволът Angles,cat Scratch Pad
zoom_in

FEGOCLT Cat Scratch Board,cat Scratch Board Corner to The Wall Triangle Cat Claw Catching Пет Cat Toy Multiple Дяволът

BGN 79.70

Продукти
check Налично за поръчка

★ Материал : тапи, картон и нетоксично лепило от царевично нишесте. ★ Идеалната драскотина : идеален за поддържане на здравето на ноктите, физически упражнения/тонизиране на мускулите и облекчаване на стреса. ★ Не е като старите тел : Криви правят драскотина по-лесно и по-удобно, като едно добро място за почивка,мебелите ще ви благодарен : Това помага на пренасочване на одраскване от домашния декор. ★ Сигурен и надежден : Издръжлив дизайн и материал за безопасна игра и укриване.Здрава конструкция и плътен картон служат по-дълго, отколкото други чистачи. ★Триъгълен дизайн е здрав и стабилен, не е лесно нажимается, плътна и дебела плисирани хартия с висока плътност, износостойкая и устойчиво на надраскване.Помага котенку изострят собствените си нокти и да се избегне разрушаването на мебелите и килима по време на игра.Висококачествена дървесина хартия, екологично чист, устойчив на пресата, на износване и надраскване, няма да навреди когтям.Елате с 1 опаковка листа от коча билка, може да се поръси ги играчка за вашето малко котки могат да се забавлявам.▶ Спецификация : Компонент : гофрированное преспапиета : 1,2 кг (теглото в опаковката)Технически характеристики : 25*22*41 см▶ Пакет : 1 x cat scratch board1 x catnip▶ По всякакви въпроси, моля, свържете се с отдела ни за обслужване на клиенти и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Components:
corrugated paper
Weight:
1.2kg (packaged weight)
Specifications:
25*22*41CM
▶ Package:
1 x cat scratch board :
1 x catnip :
▶ For any questions, please email our customer service and we will reply within 24 hours! :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Те също купуват с този продукт..