• Новинка
Okuyonic Accessories, High Durable Wide to Use Application T-Slot Nut Carbon Steel Nut Carbon Steel for CNC Routers for Robotics Projects
zoom_in

Okuyonic Accessories, High Durable Wide to Use Application T-Slot Nut Carbon Steel Nut Carbon Steel for CNC Routers for

BGN 13.68

Продукти
check Налично за поръчка

ЛЕСНА УПОТРЕБА : Благодарение на вътрешния резьбовому връзка инсталацията е лесна и удобна, няма професионални инструменти не се изисква.ДОБРА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : тези ядки са с висока издръжливост и дълъг живот на повърхността с добра устойчивост на корозия и по-добра производителност.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ВЪГЛЕРОДНА СТОМАНА : Произведени от висококачествена въглеродна стомана, тези ядки притежават висока издръжливост и дълъг живот.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Профил Плъзгащи Т-образна гайка широко използвани за изграждане на индустриална алуминиева рамка проекти, 3 D-принтери, рутери и машини с ЦПУ, ножовете с ЦПУ, проекти на роботиката и т.н. ЧЕРНА ОКСИДНАЯ ТАПИЦЕРИЯ : черна оксидная покритие, пресоване дърворезба и дълголетие. 1. Черно покритие на азотен, натискане на потока на формиране и здрав. 2. Долната част на с Т-образна гайка завързано, така че да се предотврати выступание шипове. 3. Той се използва за штранг-прессований Т-слотове за алуминий, за да се свържете други части. 4. Т-образни надлъжни ядки позволяват на потребителя да добавите скоби за приспособлению, не разлепване на съществуващите скоби. 5. Произведени от висококачествена въглеродна стомана, тези ядки притежават висока издръжливост и дълъг живот.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
T-Slot Nut
Model:
T Slot Nuts
Surface Treatment:
Black Oxide
Material Grade:
Carbon Steel Grade 8.8
Strength Level:
8.8
Optional Specification:
M8 M10 M12
Quantity:
10pcs
  :
Package List:
10 x T-Slot Nut :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..