• Новинка
Незабавно Четене Месо Термометър Храна Термометър Обезщетения За Готвене Термометър Кухня Бонбони Термометър с Фаренхайт/Целзий(℉/℃) Превключвател за Масло за П?
zoom_in

Незабавно Четене Месо Термометър Храна Термометър Обезщетения За Готвене Термометър Кухня Бонбони Термометър с Фаренхайт/Целзий(℉/℃)

BGN 4.78

Продукти
check Налично за поръчка

【НЕЗАБАВНО ЧЕТЕНЕ с точност до ±0.5℉, предпазва от салмонела в недоваренное месо. 【Супер дълга сонда】Хранително-вкусовата термометър има 6-инчов хранително-вкусовата сонда от неръждаема стомана; Повече не се притеснявайте за това, за да се приближи твърде близо до гореща храна или повърхност, избягвайте предварително ръце!. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Кулинарен термометър Просто да поставите сондата за храна или течност и ще получите температурата; Заключете текущата температура, четене няма да се промени след изваждане на термометъра сонда за месо; Този кухненски термометър за месо да функция за автоматично изключване на 10 минути удължава живота на батерията. 【ШИРОК ТЕМПЕРАТУРЕН ТЕСТ】Конфетный термометър за Температурен -58℉ ~ +572℉(-50℃ ~ 300℃ ); Точността на измерване на температурата : ±0.5℉; може да се използва за измерване на температурата на различни видове течности, което прави вашето измерване на температура по-лесно. 【На дребно ОПАКОВКА Термометър гаранция за качество е 3 години.Повече никакви колебания!Опитайте се сега!.

Те също купуват с този продукт..