• Новинка
Черно bis Baby Suteribotoru [Япония Истинска] Дезинфекция Ненужна за Еднократна употреба Детска бутилка (240 мл) Примерен комплект 2 бр.
zoom_in

Черно bis Baby Suteribotoru [Япония Истинска] Дезинфекция Ненужна за Еднократна употреба Детска бутилка (240 мл) Примерен

BGN 71.98

Продукти
check Налично за поръчка

Ние ще изпратим на стока от Токио, Япония.Това ще отнеме от 10 до 17 работни дни, като вашата стока ще пристигне от момента на плащане. [Цел] 0 месеца за пробуренной готови за консумация дезинфекция на ненужни за еднократна употреба бебешки бутилки "Сутериботору".Удобен комплект от две части за носене. [Неща] Храна : полипропилен капак : полипропиленова бутилка : полипропилен Зърна : TPE (термопластичен ще -) в Бутилка-това е вид чаши има чувство за стабилност.Скала лесно да се види, може да млечна смес в точните количества.Поради капачка не разбрасывайте мляко, също хвърлят бутилка по време на приготвяне на млечната смес.Мека ниппельная част на капака да не се изчервява дори и при контакт на лицето на бебето.Зърното не е прекалено дълъг, той трудно се смачкват и се малък месечен дете. [Отдавна не е имало!На място като това] е автомобил, в случай на авария в случай на катастрофа, като осветителни тела в това време, къщата е зает, например, преди да излезете от go-вечер и сутрин и преместване, пътуване и игри на открито в превозното средство, такъв като влак [Цел] 0 месеца до > Повече.

Те също купуват с този продукт..