• Новинка
Wingspan Оптика Explorer Мощен монокуляр 12X50. Ярко и Ясно. Фокус на едната ръка. Водоустойчив. Защита от мъгла. За наблюдение на птици или диви животни. Дневна употреба. По-Ра?
zoom_in

Wingspan Оптика Explorer Мощен монокуляр 12X50. Ярко и Ясно. Фокус на едната ръка. Водоустойчив. Защита от мъгла. За наблюдение

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

УВЕЛИЧАВАНЕ на 12 X50 - погледни нещата в 12 пъти по-близо, за да получи по-ясен и ярък обхват на прегледа, с помощта на обектива 50 мм - най-мощния ръчен монокуляра, предлагани днес на пазара, която предлага най-приятните и ясен преглед.ЗДРАВА ВЪНШНА БРОНЯ - осигурява надежден, нескользящий улавяне и солидна външна защита.ВОДОУСТОЙЧИВОСТ И ЗАЩИТА ОТ МЪГЛА - предпазва от влага, прах и отломки вътре монокуляра - предназначени за предотвратяване на вътрешните замъгляване.За всяко време и всеки среда.SINGLE HAND FOCUS - Ергономичен дизайн ви помага бързо и точно да се съсредоточи върху целта на една ръка.НАЙ-ЯРЪК И СВЕЖ ВИД ОТ ВСИЧКИ МОНОКУЛЯРОВ, ПРЕДСТАВЕНИ ДНЕС НА ПАЗАРА", ви позволява да получите най-добрия възможен преглед за наблюдение на птици, за дивата природа или на гледката.И най-висок рейтинг на пазара с 12-месечен обещание.

Те също купуват с този продукт..