• Новинка
Пуловери За Кучета Коледно Облекло За Кучета Пуловер За Домашни Кучета Малко Куче Зимни Дрехи За Домашни Любимци Котката Топъл Пуловер, Яке За Кучета Костюм Дрехи ?
zoom_in

Пуловери За Кучета Коледно Облекло За Кучета Пуловер За Домашни Кучета Малко Куче Зимни Дрехи За Домашни Любимци Котката

BGN 11.04

Продукти
check Налично за поръчка

Лесно е запознат и се измива.Изящна изработка, невероятна практичност.Мек материал, прави вашия домашен любимец комфортно и топло.Модерен дизайн, направете вашия малък домашен любимец по-привлекателна.С този дрехи за домашни любимци, вашият домашен любимец ще стане по-привлекателен и енергични в тълпата.Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин!Нашите дрехи за домашни любимци има удобни материи, гуманизированный дизайн, модерен стил и модерни цветове.Нека вашият домашен любимец ще покаже различен стил и професионално ще стоплят на вашия домашен любимец през есента и зимата.Ние ще използваме любовта за създаването на дрехи за домашни любимци за вас, за вашия домашен любимец може напълно да се чувстват любов и топлина на собственика на домашен любимец.Твоят домашен любимец, нашето бебе!Надявам се, можете да изберете любимите си дрехи за домашни любимци в нашия магазин!*Приложими случаи на : Домашни животни, носещи сладък дрехи, не само красиви и сладки, но и много подходящи за сватби, рождени дни, официални събития, Коледа и Деня на благодарността.Вашият домашен любимец ще изглежда привлекателна и да привлича вниманието към себе си. *Машинно пране : машинно пране и ръчно пране.Машинно пране и подобни цветове в студена вода и изсушаване.Той е много подходящ за ежедневна употреба, градинска дрехи, домашно облекло, и т.н. Вашият домашен любимец ще бъдат по-склонни да носят топъл и красив пуловер. *Удобни и дишащи : чудесен подарък за домашни любимци!Мека кърпа прави вашия домашен любимец по-удобно и топло в студената есен и зима. *Гуманизированный дизайн, позволете на вашия домашен любимец да се движат по-свободно.Забележки : 1. Двуногая облекло се основава на гърдите. 2. Четырехфутовая облекло се определя в зависимост от дължината. 3. Моля, отпуснете се на 2 см при измерване на размера. 4. Дължина на гърба не включва опашката*забележка : за Да се избегнат проблеми с размер, моля не избирайте размер в съответствие с вашия обикновен размер.Вместо това, моля, измерете обиколката на врата на вашия любимец, обиколката на гърдите и дължината на гърба, след това изберете правилния размер според нашата таблица с размери.Ако вашият домашен любимец се увеличава или иска да остави повече място за движение и дишане, моля, изберете по-голям размер.По всяко време, когато имате някакви въпроси, ние ще ви окажем помощ в рамките на 24 часа, за да може да прекарате приятно време за пазаруване.

Те също купуват с този продукт..