• Новинка
#14 x 2-1/2 Комплект Винтове, Са 18-8 от Неръждаема стомана, Квадратен автомобил с, Стеклярусная Корона, Тип 17 Брой точки на рязане на дървен материал 100 от улички креплени?
zoom_in

14 x 2-1/2 Комплект Винтове, Са 18-8 от Неръждаема стомана, Квадратен автомобил с, Стеклярусная Корона, Тип 17 Брой точки

BGN 46.87

Продукти
check Налично за поръчка

#14 е Размерът на резби,стеклярусная корона, за да скриете в гората.Квадратен автомобил с #3. 2-1/2", Дължина, вид на Точка 17 с остри резьбами за пробиване и задържане на дървени приложения, като на палубата. Са 18-8 от Неръждаема стомана, високо качество, осигурява по-голяма здравина и защита от корозия, за да направи тези крепежни елементи най-новите! серия 305 от мостови планини.Брой : 100. Винтове за подови настилки, предназначени за използване в твърди и меки дървени настилки.Те са много подобни на винтове за дърво, с изключение на това, че те много по-дълго и имат по-остър връх.Повечето украси винтове имат резьбонарезной върха тип 17 (шнекового тип) за монтаж в настилочные материали.Те имат стеклярусные глава, които позволяват на винту вдавливать дървесна повърхност, без изстискване си.

Те също купуват с този продукт..