• Новинка
Грим Лющене на Веждите Гел, Татуировки Водоустойчив Дълготраен Цвят на Веждите за Красота (2 бр./компл.). (Тъмно кафяво)
zoom_in

Грим Лющене на Веждите Гел, Татуировки Водоустойчив Дълготраен Цвят на Веждите за Красота (2 бр./компл.). (Тъмно кафяво)

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

Устойчив цвят,добра водоустойчивост.Плоска четка,мека и еластична текстура,горчица на разпространението на веждите с гел за по-пълно постигане на мек нанасят равномерно оцветяване.Употреба : Нанесете мазню равномерно върху веждите,изчакайте два часа, след два часа започнете да повръщат и да повръщат в рамките на 24 часа след измиване на лицето, за да се избегне вежди.Боядисване естествено,дълготрайно nondiscoloring,топла вода може да discharge грим.Плоска четка направете така,че паста равномерно покрива на всяка вежда.Цвят татуировка на веждите, очите водоустойчивый дълготраен отлепете с спирала за мигли гел за вежди боя Описание : *Плоска четка,прави затир evently покрит с капак на всяка вежда. *Боядисване естествено,дълготрайно nondiscoloring,топла вода може да discharge грим. *Хидратация,придаващи бровям повече блясък. *Гел наситен цвят,който идеално съчетание с цвета на косата.Характеристика на продукта : 1.Дълготраен цвят,добра устойчивост на вода. 2. Плоска четка,мека и еластична текстура,горчица на разпространението на гел за вежди с по-пълна,постигане на мек нанасят равномерно оцветяване. 3. Той принадлежи към гелевой течност,първо отворен и има тел пиле качулки.Начин на приложение : Равномерно нанесете мехлем за вежди,изчакайте два часа, през два часа да започнат да повръщат и да повръщат в рамките на 24 часа след измиване на лицето, за да се избегне появата на веждите.Нето тегло : 6 гр Размер на продукта (Д х Ш х В) : 4x2x11 см Опаковка в това число : 2 бр.

Те също купуват с този продукт..