• Новинка
Подмяна на екрана Съвместим за Motorola Moto G6 Play XT1922-9 XT1922-2 5,7-инчов стъклен дисплей Сензорен цифров преобразувател в Събирането+инструменти(черен)
zoom_in

Подмяна на екрана Съвместим за Motorola Moto G6 Play XT1922-9 XT1922-2 5,7-инчов стъклен дисплей Сензорен цифров преобразувател

BGN 21.59

Продукти
check Налично за поръчка

Съвместимост : За замяна на екрана Moto G6 Play, този набор от инструменти за ремонт на замяна на екрана съвместим единствено с екран на Мото G6 Play XT1922-9 XT1922-2, моля, не го бъркайте с друга версия.Опаковка : За Мото G6 Play lcd сензорен екран възли + Професионален набор от инструменти за ремонт на екран + Протектор на екрана.Отличен за смяна на дисплея на Мото G6 Play : За треснувшего, счупен, повреден, дефектен на екрана на дисплея поправете проблема с докосване на прием.висока чувствителност на докосване за реакция.Специален дизайн : За Мото G6 Play digitizer, който е съвместим за Мото G6 Play XT1922-9 XT1922-2, лазерно рязане размери осигуряват максимална защита на екрана на вашето устройство,добра приятелка и са подходящи за вашия екран.Гаранция : За Мото G6 Play screen digitizer всеки взаимозаменяеми елемент на екрана два пъти е тестван преди да изпратите и работи перфектно, качеството е гарантирано.Никакви тъмни петна, цветна точка.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа .Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Цвят : черен За Мото G6 Play подмяна на екрана на Помещение включва : Motorola Moto G6 Play lcd сензорен екран възли + професионален набор от инструменти за ремонт на екран + протектор на екрана Параметър на продукта : 1. Размер на екрана : 5,7 инча 2. Резолюция : 1280x720 пиксела 3. Тип на дисплея : multi-touch IPS tech) Гаранция за : 1. 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни с този продукт на екрана. 2. Лесна за приложение и 100% гаранция за удовлетворение. 3. Всяка монтаж се проверяват преди изпращането и да е 100% , работна 4. Гаранция прилага за закупения продукт.За Мото G6 Play подмяна на екрана Nortice : Ако сензорен дисплей дигитайзер събрание за Мото G6 Play наистина трябва да бъдат върнати, моля, не изваждайте етикет с опаковката.В противен случай ние имаме правото да откаже връщане на защитно фолио.

Те също купуват с този продукт..