• Новинка
Organic Bath Бомби Set | 80g (3 Oz) Each | Organic Shea Butter & Natural Ingredients Essential Oils with Natural Fragrances | Подарък за вашите близки от MixiPIK (опаковка от 12 броя)
zoom_in

Organic Bath Бомби Set | 80g (3 Oz) Each | Organic Shea Butter & Natural Ingredients Essential Oils with Natural Fragrances

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

❤️ Насладете се на спа-качествено шампанско банята на дома - с набор от Mixi PIK bath bomb set можете да създадете луксозен 5-звезден спа-салон за баня с 12 много големи шипучками за безкрайни часове на отдих. ????Сладък и романтичен подаръчен комплект за огромното разнообразие от случаи - зарадвайте своите деца, семейство, партньори или приятели, в Деня на св. Валентин, рождени Дни, Коледа, Годишнини, подаръци за Деня на майката и на бащата или на спа център/басейн подаръци за специален човек.Идеални подаръци за майки, съпруги, приятелки и други близки хора. ❤️ Опияняващо и развлечения - 12 за изящни бомбочек за бани, ръчно изработени с продължителен аромат осигуряват уникален многослоен експлозия от цветове и аромат.Нашите бомба за вана ръчно изработени пълни с етерични масла (лавандула, мента, портокал и други), за да се осигури една спокойна и ароматна ароматерапия в уюта на собствения си дом. ❤️ Освежаване, възстановяване и зареждане на кожата си - богата на витамини А, е и F. Нашите луксозни бомба за вана укутают на тялото в одеяло етерични масла, какао и масло от шеа.Те са дълбоко овлажняват и регенерират изношенную времето на кожата, като ви позволява да цъфтят в продължение на целия ден.Лечебни и овлажняващи бомбочки за бани, създадени за нормална/суха кожа. ❤️ Докато се наслаждавате на СПА ароматерапия дома - след дълъг ден, защо да не се поглезите седативно и успокояващо подарочным набор?Тези бомби за бани, правят стрес, могат да помогнат за създаване на зона, свободна от стрес. relax.So, така че напред и поглезете себе си или любимия човек веднага!.Стил : Опаковка от 12 броя.

Те също купуват с този продукт..