• Новинка
KMID Store Explorer Hood Letter Badge 3D Front Hood Emblem Explorer Sports Hood Letter Stickers for Compitable with Ford Explorer 2011-2021(черен Мат)
zoom_in

KMID Store Explorer Hood Letter Badge 3D Front Hood Emblem Explorer Sports Hood Letter Stickers for Compitable with Ford

BGN 10.66

Продукти
check Налично за поръчка

[Неща]Този стикер EXPLORER letter изработени от висококачествена ABS, който е по-силен и издръжлив на всякакви метеорологични условия. [Перфектен размер] Приложимостта Дай си : Съвместим за 2011 2012 2013-2019 Explorer Sport Оригинално обзавеждане на Select Explorer Sport но ще отговарят на всички 2011-2017 Explorers Letters. [Лесна инсталация]Просто бавно свали лист с етикети и залепете стикер за автомобил.Тя може лесно да се придържа към повърхността и се отстранява с него, и той ще продължи дълги години.Моля, уверете се, че повърхността на колата е чиста и суха, преди да нанесете стикер на вашия автомобил. [Индивидуалност]Това ще даде на вашия автомобил страхотно атрактивен РОК стил. [Кръст Бод Пакет]Един комплект ABS готови стикери, която е подходяща за 2011-2022 Explorer Никога не избледняват и погодостойкий и самоклеящийся.Защо избрахте нашата задната врата? 1. Използване на висококачествен набор икони от ABS-пластмаса, устойчиво на атмосферни влияния, безопасно за почистване на автомобили и не выцветающего. 2. Букви икона ABS пластмаса с красиви скосени ъгли отговарят наведе сложна вдлъбната повърхност за създаване на стръмен 3 D.Заредете и блестящи стикери наистина правят предния капак едва забележимо. 3. Лесна инсталация, почистете и подсушете предния капак, леко нанесете я, а след това точно регулиране на всички настройки и силно натиснете буквите, за да да я поставят на място.Не се изискват никакви технически умения и може да бъде завършен за няколко минути.Как да инсталирате задната врата?Стъпка 1 : Използвайте спирт за почистване на задната врата.Уверете се, че няма нито прах, нито от мръсотия.Стъпка 2 : чрез Завъртане на писмо плоска повърхност надолу, извадете на бял хартиен носител, който предпазва лепило за писане.Това писмо ще остане в прозрачен носител.Стъпка 3 : Премахнете прозрачни инструменти за монтаж на стена, и сега колата изглежда страхотно!Забележка : Тези добавки могат да се мият колата, но, моля, непременно почистете боя, преди да инсталирате, те не ще паднат.Опаковка : 8 писма.

Те също купуват с този продукт..