• Новинка
Хладилник, Кухня, Съхранение Запечатани Кутия за Обяд-Сейф Бокс за Мъже и Жени за Училище, Офис Пикник Пътуване на открито(розова, кръгла форма)
zoom_in

Хладилник, Кухня, Съхранение Запечатани Кутия за Обяд-Сейф Бокс за Мъже и Жени за Училище, Офис Пикник Пътуване на открито(розова,

BGN 39.20

Продукти
check Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : Обяд-бокс изработен от качествена пластмаса полипропилен, той экологичен, е безопасен и нетоксичен.ПРИЛОЖЕНИЕ : Обяд - бокс bento чудесно за кухня, хладилника и други места, чрез съхраняване на храната е чиста и прясна.ДОБРО ЗАПЕЧАТВАНЕ : Този хранителен контейнер с добър запечатыванием и герметичностью със силиконов о-пръстен.ФУНКЦИЯ : Контейнер за обяд може да бъде ланчбоксом или хранителен контейнер за съхранение на плодове, зърна, боб и т.н. ПОДХОДЯЩ ЗА : Тази хранителна банка преносими и удобен за переноске за къмпинг, пикник, туристически и така нататък.Изработен от качествена пластмаса полипропилен, той экологичен, е безопасен и нетоксичен.Добър ефект на уплътняване и стягане благодарение на дизайна силиконови пръстени за запечатване.Може да бъде ланчбоксом или хранителен контейнер за съхранение на плодове, зърна, боб и т.н., Преносим и удобен за носене за къмпинг, пикник, туристически и така нататък.Отличен за кухня, хладилника и други места, чрез съхраняване на храната е чиста и прясна.

Condition:
100% Brand New
Material:
PP + Silicone
Color:
Blue, Pink, Green(optional)
Size:
Round
Weight:
approx. 60g~90g/2.12oz~3.17oz
Package List:
 
1 * Lunch Box :
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..