• Новинка
Калъф за лаптоп от Изкуствена кожа,Регулируема Поставка за лаптоп,джоб за лаптоп с Магнитна Закопчалка,Съвместима с MacBook Air Pro Dell, Lenovo, HP 13,3 инча за домашния офис (сив)
zoom_in

Калъф за лаптоп от Изкуствена кожа,Регулируема Поставка за лаптоп,джоб за лаптоп с Магнитна Закопчалка,Съвместима с MacBook

BGN 7.10

Продукти
check Налично за поръчка

【Отлично качество на Висококачествена фина фланелевая подплата с ефект на амортизация.Предпазва вашия лаптоп/ нетбук от прах, удари, удари, драскотини и ожулвания, пръски вода във всекидневния живот. 【Ръкав за лаптоп със стойка】 _BOS_ Този предмет е не само лесен ръкав за лаптоп. Също може да се превърне и триъгълна стойка за лаптоп,сгъване, равна облегалката, която се регулира под удобен ъгъл, за да намали натиска върху рамото и шията.В същото време окачен междина поддържа добра производителност на вашия лаптоп, което помага за разсейване на топлината. 【Многофункционален дизайн】Това и поставка за китката с ергономичен дизайн за облекчаване на натиска на китката,причинени от продължителната употреба на клавиатурата. _BOS_ Обърнете внимание на удобна повърхност подложка за мишка върху корпуса на лаптопа.Това ви дава по-добро сцепление без допълнително подложка за мишка.Устойчива на плъзгане долната повърхност предпазва лаптопа на място. 【Съвместими устройства】Размер вътре : 13,3"-13,8*9,6 инча (Д х Ш)/0,7 кг. _BOS_ Дизайн за 13"-13,3" инчов лаптоп като Mac Book Air,Mac Book Pro , HP/Acer Chromebook ,Lenovo Think Pad, както и за 13-13, 3-инчов ультрабука.★Забележка : Ръкав за лаптоп не е подходящ за преносими компютри с твърд корпус. 【Тънък дизайн и е лесен за носене 】Скрит магнитен капак ви позволява лесно да извадите или поставите лаптопа, не надраскване на лаптопа, за разлика от други торби с цип. Тънък и лек,прост и елегантен външен вид.Тънкият дизайн позволява да се носи този калъф самостоятелно или да се поставят в любимата си чанта.Благодарение на вграден силен магнитам на лаптопа все още остава в безопасност вътре в корпуса на каботажните при силно разклащане.Дръжте лаптопа далеч от подхлъзване.Лесно да го извадят и се оставят в лаптопа, не надраскване на лаптопи, тъй като за други торби с цип.Висококачествена изкуствена кожа плат ефективно предпазва от вода, кафе и дъжд или преминаване през корпуса за повреда на лаптопа.Здрав и добре устойчив на абразия,му е трудно да се почеше.Поставка за статив със стабилна структура и силна издръжливост позволява надеждно да поставите лаптопа и подобрява стабилността и комфорта на набиране на текст.Триъгълен дизайн прави вашия лаптоп и маса надвесен на определено разстояние, което може да облекчи конвекцията на въздуха,да помогне на рассеиванию топлина и да удължи живота на вашия лаптоп.Поставка за лаптоп отговаря ергономична концепция за дизайн, която може да се регулира под удобен ъгъл в зависимост от вашите нужди в софия на преглед,а също и за облекчаване на натиска върху рамото и шията.Като поставка за китката, за облекчаване на умората от използване на клавиатурата на китката.Ръкав за лаптоп тежи 0,7 килограма и е с дебелина 0,16 инча.Лек и тънък дизайн, лесни за носене.

Те също купуват с този продукт..