• Новинка
VACA KEY Art Portfolio Case PVC Чанта за съхранение с пагон за носене и цип Pocket Artist Artwork Водоустойчив скица Рисунка (28 x 20,5 инча)
zoom_in

VACA KEY Art Portfolio Case PVC Чанта за съхранение с пагон за носене и цип Pocket Artist Artwork Водоустойчив скица Рисунка

BGN 23.19

Продукти
check Налично за поръчка

☺Начини на носене : калъф VACA KEY Art portfolio case с джобове, дръжки и пагон за по-удобно носене.С помощта на писалката можете лесно да художествен куфарче в ръка, а с помощта на раменния колан можете да вземете една чанта друг начин. ☺Материал : Изработен е от лека PVC и водоустойчив материал за защита на ценни произведения на изкуството.Портфейл идеален за гарантиране на сигурността на вашите артистични проекти. ☺Интериорен Дизайн : Вътрешен джоб по цялата широчина за пренасяне допълнителни аксесоари и еластичен задържащ колан с бързи залепва за определяне на вашия скъпоценен товар. ☺Система цип : Удобна система цип в джоба art portfolio е предназначена, за да си шедьовър може да остане в безопасност. ☺Който го използва Нашата чанта-портфейл идеален за студенти от художествени класове,учители,художници, бизнесмени, туристи и много други.Размери - L28 x H20, 5 x W1, 5 инча.Неговият голям капацитет може да задоволи вашите нужди в переноске художествени материали.

Те също купуват с този продукт..