• Новинка
Сламени Метла с ръчно изработени за Подметания, Естествена мека Слама Метла за почистване в закрити помещения-на открито, на Офиса, на дивана, на пода на Колата, Иде?
zoom_in

Сламени Метла с ръчно изработени за Подметания, Естествена мека Слама Метла за почистване в закрити помещения-на открито,

BGN 8.79

Продукти
check Налично за поръчка

Ръчна метла за разбиване предназначена за компактен размер : 30 x 20 cm (12 х 8 инча).Тази слама метла-идеален инструмент за използване, когато се нуждаете от праха и с по-малки ъгли и шкафове!.Ръчно изработени от естествена трева, тази естествена мека слама метла мека, и всеки косъм е много издръжлив!Освен това, е забележимо по-лек, така че лесно можете да го носите със себе си.Ние сме поставили малък каишка до края на дръжки, за да може внимателно да съхранява тази сламена метла!.Отличен за почистване на масата, на дивана, на колата, на ъгъла и още много други, къса дръжка за почистване на работния плот.Лесно почистване - с вода, поставете го под слънцето, за да го изсуши.Описание? ?1?Компактни размери и лек, лесен за носене. ?2?Мек материал, прах, почистване на ъгъла лесно. ?3?Изработен е от натурален растителен материал, не е статичен, подходящ за отстраняване на кожа или коса.Технически характеристики на : ?1?Цвят : както е показано ?2?Височина : около 31 см ?3?Максимална ширина : от около 20 см ?4?Материал : бамбук, слама, сильверграсс, лоза ?5?Тегло : около 80 г на Помещение и включва : 1 или 2 звезди* * - Натурална мека слама метла Забележка : 1. Поради дължи на разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. 2. Моля, позволете едно малко отклонение за данни за измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

Те също купуват с този продукт..