• Новинка
shamjina 1:1 Прозрачен Набор от Шевни Линейок, Определени За Извършване на Модели за Модния на Текстилния Дизайн, Шивачи Квилтеры САМ Draughting Квилтинг Стайлинг Фигура Кла?
zoom_in

shamjina 1:1 Прозрачен Набор от Шевни Линейок, Определени За Извършване на Модели за Модния на Текстилния Дизайн, Шивачи

BGN 25.59

Продукти
check Налично за поръчка

Гама дизайн кърпа е предназначена за студенти , дизайнери , модни дизайнери и шивачи .Можете да ги изберете, за да направите занаяти собствените си ръце.Многофункционална гама може да отговори на вашите различни нужди в дизайна на плат , който е по-ефективен и практичен.С тези модели, чертежи, отпечатани ясно , така че можете да видите мащаба на по-ясно , и тези управници имат много функции , лесни за използване.Тези управници са изработени от здрава пластмаса.Ясно , и ни е лесно да ги използват за рисуване на хартия.Този модел е произходът и функцията push-кода , която не може да се използва за директно налита на бой рязане!.Описание : - Тези продуктовата линия са произведени от здрава пластмаса.- Многофункционална гама може да отговори на вашите различни нужди в дизайна тъкан , което е по-ефективно и практично . - С тези модели, чертежи, отпечатани ясно , така че можете да видите мащаба на по-ясно , и тези управници имат много функции , лесни за използване . - Владетел на дизайна кърпа е предназначена за студенти , дизайнери , модни дизайнери и шивачи .Можете да ги изберете, за да направите занаяти собствените си ръце . - Този модел е произходът и функцията push-кода , която не може да се използва за директно налита на бой рязане!Характеристика : - Тип : Гама - Сгънати : Не, Тип на линия : 1 : 1 на Тъканта, гама - цвят : прозрачен Материал : пластикразмер диаграма : 36x46x2cm/14.17x18.11x0.79inch Package Включва : 1 Set Design Ruler Note : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.

- Type:
Ruler
- Folded:
No
- Ruler Type:
1
- colour:
Transparent
- Material:
plastic
Size Chart:
36x46x2cm/14.17x18.11x0.79inch :
Package Includes:
1Set Design Ruler :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :

Те също купуват с този продукт..