• Новинка
Мини Вентилатор за Лаптоп USB Настолен Охладител на Въздуха Климатик Лесен Тенис на Овлажнител на Въздуха За Офис Спални Мъже (Цвят : бял)
zoom_in

Мини Вентилатор за Лаптоп USB Настолен Охладител на Въздуха Климатик Лесен Тенис на Овлажнител на Въздуха За Офис Спални

BGN 61.04

Продукти
check Налично за поръчка

【Лесна употреба】просто добавете вода в резервоара за вода и включете, можете да се насладите на хладен въздух; Преносим с дръжка и лек дизайн, изключително лесно и удобно за носене, идеални за дома и офиса. 【Охлаждане, 3-в-1】 : преносим климатик овлажнява, почиства и охлажда въздуха с помощта на изключителната филтърна хартия.Нека да създадете своя собствена лична зона на комфорт.Моля, обърнете внимание, че охладителя на въздуха е предназначен само за лично ползване и не охлажда помещението. 【Преносима писалка】 : Портативен дизайн, малка по размер, лесно можете да го изпълни, е много подходящ за жилища, офиси, пикници на открито и т.н. 【Няколко хранителни техники】 : Два метода за захранване, може да се използва USB-порт за мобилни устройства, като лаптопи, за храненето.Използвайте зарядно устройство за захранване чрез стенни розетки. (В комплекта са включени само USB кабел, зарядно устройство в комплекта не е включена.). 【Пестене на енергия】 : В сравнение с големите фенове на климатик, най-доброто за спестяване на енергия, номинална мощност (1-8 W).Цвят на продукта : бял green Rated напрежение (V) : DV 5 V/1 AWorking мощност (W) : 1 W-8 WCharging време : около 2.5-3 hours Battery капацитет : 2000m Ah Product Тегло : 440g Water капацитет : 200ml Product размер : 85*122*167mm.

Те също купуват с този продукт..