• Новинка
WeiX Обновената Версия на Калъф За Седалка, Кучета,Калъф За Седалка Кучета Калъф за столче за кола за Домашни Любимци,Водоустойчив за Котки, Кучета, Хамак и Чанта За П?
zoom_in

WeiX Обновената Версия на Калъф За Седалка, Кучета,Калъф За Седалка Кучета Калъф за столче за кола за Домашни Любимци,Водоустойчив

BGN 12.07

Продукти
check Налично за поръчка

●ЛЕСЕН МОНТАЖ И ПОЧИСТВАНЕ : капачка седалка много лесно се инсталира или се отстранява в рамките на 60 секунди и бързо може да се влиза и излиза с кучета.И лесно се почистват с влажна кърпа или прахосмукачка калъф за кучешки столче за кола. ●ЗАЩИТА на СТРАНИЧНИТЕ СТЕНИ : С трайно страничната преграда с цип, при известен спиране и завой, хамак за кучета може да предпазва кучето от нараняване. ●ВОДОУСТОЙЧИВА И лесна за ПОЧИСТВАНЕ МАТЕРИАЛ : Калъф за седалка, кучета, изработени от много лек грижи материал!Най-горния слой на горната водоустойчива памук просто трябва да се почиства с влажна кърпа или прахосмукачка, и вашето седалка все още се поддържат чисти. ●ПОДХОДЯЩ за различни превозни средства : той е подходящ за повечето задните седалки стандартни автомобили, камиони и ванове; не само да е подходящ за малки и средни кучета, но и е много подходящ за по-големи кучета.Лесно да превключвате между хамак и пейка; също така е подходящ калъф за столче за кола куче single. ●100% поддръжка : Ако вие сте объркани от качеството на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни изпратите имейл, и ние ще се радваме да се реши този проблем за вас.Описание : Използвайте здрави материали и дишаща сетчатую кърпа, за да запази вашия домашен любимец сух и удобен куче на задната седалка на седалка за cars Buckle Дизайн : Регулируем обтегач дизайн, бърза и лесна настройка и инсталиране на различни Cars Prevent Укачивание : Колан и обтегач предпазен колан дизайн-ефективно предотвратяване на укачивание куче покриване на автомобилни седалки водоустойчив, лесно Калъф за съхранение и носене на автомобила Dog Back cover seat It е проектиран за използване на задните седалки повечето леки автомобили, товарни автомобили и ванове.Тя може лесно да се превърне в сгъваем или стандартен workbench.Хамак с страничната врата-кучета по-лесно да влезе или да излезе от колата.Здрав, нескользящий и удобен : Изработен е от висококачествени усилени шевове, той е устойчив на надраскване и счупвания и има дълъг срок на служба.Спецификация : Име на продукта : куче столче за кола Cover Color : както е показано размер : Както е показано Материал : PVC/пластикпосылка включва : както е показано на снимката Забележки : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 виж Благодаря!.

Product Name:
Dog Car Seat Cover
Color:
As Shown
Size:
As Shown
Material:
Pvc/Plastic
The Package Includes:
As The Picture Shows :
Notes:
1. Due To The Different Display And Lighting Effects, The Actual Color Of The Item May Be Slightly Different From The Color Shown On The Picture. :
2. Due To Manual Measurement, Please Allow a Measurement Deviation Of 1-3cm. Thank You! :

Те също купуват с този продукт..