• Новинка
LAPASA Мъжки Heavy/Light/Mid Weight Thermal Underwear Set, Fleece Облицовани Long Johns Warm Top & Pants (Thermoflux M24/М11/M57)
zoom_in

LAPASA Мъжки Heavy/Light/Mid Weight Thermal Underwear Set, Fleece Облицовани Long Johns Warm Top & Pants (Thermoflux M24/М11/M57)

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

Thermoflux 100 - Лек(160 г/м2, 90% полиестер, 10% ликра) Thermoflux 200 - Средно тегло(210 г/м2, 86% полиестер, 14% ликра) Thermoflux 300 - тежка категория(260 г/м2, 95% полиестер, 5% ликра).Машинно пране. 【ОПЦИИ】Lapasa предлага богат избор от терморегуляторов в съответствие с вашите нужди.Thermoflux 100 - ЛЕК за горещо и студено време, за да остане сухо и уютно, Thermoflux 200 - СРЕДНОТО ТЕГЛО за по-ниски температури, където е необходима повече топлина, Thermoflux 300 - ТЕЖКА за студен климат, където е необходима силна топлоизолация, и СВЕРХТЯЖЕЛЫЙ ТЕГЛО за по-студените температури, където трябва максимално задържане на топлината. 【MATERIAL WARM】LAPASA thermals, изработени от полиестерна спандексной микро-руното тъкан, за да се гарантира максимално съотношение на топлина и на тегло, когато температурата започва да пада. 【СЛОЙ КОМФОРТ】Тези минерални материали, предназначени за това, за да бъдат малки, но ефективни при изолация на топлината на тялото.Лек материал е в състояние не само да запази топлината на тялото, но и едновременно взимат влага за поддържане на комфортна температура. 【FLEX FIT】Еластичен полиестер ликра, използван е 4-полосную разтягане, за да ви даде гъвкавост, за да се движи с вас и да ви топли, без да жертвате вашите обхват на движение или комфорт. 【SNUG】Нашите термостати са направени така, за да имат стегнато, която предвижда липсата на сгъстяване около талията или без ръкави, за да се намали загубата на топлина, и по-добре прилепва плътно при носене под външни слоеве.

Те също купуват с този продукт..