• Новинка
Голяма Птичья Клетка,Папагал Птичья Клетка Полет Клетка Метал, Открит Надмощие Голяма Птичья Клетка за Вълнообразни Папагали Сипка Корели което се канарче Папага?
zoom_in

Голяма Птичья Клетка,Папагал Птичья Клетка Полет Клетка Метал, Открит Надмощие Голяма Птичья Клетка за Вълнообразни Папагали

BGN 168.99

Продукти
check Налично за поръчка

За стимулиране на вашата птица, на покрива на нашата висящи клетки могат да се отварят и да заключват, по желание.Той включва в себе си място за спане, който държи челните врати отворени, за птици, за да стъпи на тях, и може да бъде затворен, за да им даде охраняем закрит дом.Можете да лесно повдигане и преместване на клетката, държейки се за две дръжки отгоре.Тържествено врати имат малки входа, които са специално предназначени за вашите малки приятели.Върху страничните панели са монтирани 2 начинаещи врати за лесно зареждане на семена и вода.С водоустойчива готова метална клетка и по-подвижни чекмедже почистване на клетките е било лесно за родителите на домашни любимци.Ограда-долу не дава на птиците, както и разходка в екскременти. ※(. ♥ ᴗ ♥)※ Просторно пространство : много подходящи за големи, средни и малки птици като на което се канарче, папагали, папагалите и златни папагали.Гълъби, чинки и пъдпъдъци. ※(. ♥ ᴗ ♥)※ Многофункционален : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба.Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци.

Те също купуват с този продукт..