• Новинка
Детско Детско обяд стол Складное седалка с Тава и Чанта Външно Преносимо Детско столче на седалката за Дома или за пътуване (сив)
zoom_in

Детско Детско обяд стол Складное седалка с Тава и Чанта Външно Преносимо Детско столче на седалката за Дома или за пътуване

BGN 23.11

Продукти
check Налично за поръчка

Специално разработен за бебета и деца : вратовръзка този сгъваем стол за възрастни седалката, вместо на висок стол или кухненски седалка.Той е специално разработен за отглеждане на деца, за да се осигури повече пространство за краката и по-добре да помогне на възрастни.Хранене на детето.Безопасност и гаранция : Четирите ъгъла подкрепят анти-преобръщане на четирите колела устойчиви, свободни седалки, скоби са изработени от алуминиева сплав, отговарят на всички стандарти за безопасност, предотвратяване на падане очевидно поклащащи бебета, оборудвани страховочными тросами, нескользящими подложки за краката, по-безопасни и надеждни.Сгъваем дизайн : Благодарение на иновативни складному дизайн може да се реализират сгъването на един ключ, че да е удобно и бързо, портативно и компактен след сгъване, супер спестява пространство и може да се носи с себе си.Подвижна тава : tray може свободно да се завърта навътре и навън.Когато детето ви расте, може да махнете таблата и фиксиране на сгъваем стол на кухненски стол, за да се хранят заедно с възрастните.Дизайн на чанта за съхранение : по-голям капацитет, може да побере закуски, плодове или детски хартиени кърпи или чаши за вода и други неща. 1. Имате ли нужда от столче-седалка с подлакътници в ресторанта, в парка или на пикник, или дори когато се нуждаете от подова седалка дома. 2. Този продукт е изработена от неръждаема стомана, издръжлив и не е лесно да се е деформирал. 3. Ергономична мека удерживающая система може да осигури на детето си на пълна сигурност, дори и най-колеблив дете може да остане на място и да се чувстват комфортно.

Те също купуват с този продукт..