• Новинка
SLATIOM Открит Пластмасов Цвете Желязната Кука Ясла За Птици, Пластмасови Птица Ясла За Вода Бутилка Виси Колибри Ясла Градина
zoom_in

SLATIOM Открит Пластмасов Цвете Желязната Кука Ясла За Птици, Пластмасови Птица Ясла За Вода Бутилка Виси Колибри Ясла

BGN 207.23

Продукти
check Налично за поръчка

Изискан дизайн-подвесная ясла за птици-идеално допълнение към вашето хоби за хранене на птици в задния двор.Лесно се закача и да попълните птичи храна.Просто се изсипва храна за птици в яслите.Хранете красиви птици и достига тях в собствения си дом, двор или за двор с помощта на подвесного тава за птици.Украса и забавление-за хранене на птици в задния двор-това е забавна дейност, която всеки може да се наслаждавате заедно.Дръж го зад прозореца, в двора или в непосредствена близост до с тераса да се насладите на хранене на птиците.Приятни забавления за възрастни хора, деца, природа, градини, домашни животни и любителите на птици осигуряват отлични подаръци за семейства и любители на градина.Изискан дизайн-подвесная ясла за птици-идеално допълнение към вашето хоби за хранене на птици в задния двор.Лесно се закача и да попълните птичи храна.Просто се изсипва храна за птици в яслите.Хранете красиви птици и достига тях в собствения си дом, двор или за двор с помощта на подвесного тава за птици.Украса и забавление-за хранене на птици в задния двор-това е забавна дейност, която всеки може да се наслаждавате заедно.Дръж го зад прозореца, в двора или в непосредствена близост до с тераса да се насладите на хранене на птиците.Приятни забавления за възрастни хора, деца, природа, градини, домашни животни и любителите на птици осигуряват отлични подаръци за семейства и любители на градина.Лесно се закача-с храна в тава за засаждане на птици и дръж го.Открита подвесная платформа питателя позволява с един поглед да провери нивото на семена.Уверете се, че те не переворачиваются, когато стоят в яслите за птици.Гурме идеи за подаръци : идеалният избор за любителите на природата и уникални подаръци, които можете да използвате на housewarming, zvanыe вечери, рождени дни и т.н. Функционален дизайн е изработен от висококачествен устойчив метал за осигуряване на семена .спецификация : Функция : неавтоматическое употреба : ясла за птици Decorating : Ретроматериал : Металлразмер : 28 х 28 см/11×11примечания : 1. Продават се само на основните си продукти, а останалите продукти са предназначени само за украса, а не за продажба.2. Поради разликата на светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.3. Поради ръчно измерване размер може да бъде погрешно в продължение на 1-2 виж Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро!Пакетът включва : 1 x контейнер за хранене на птици Направете вашата градина е по-интересно.

Function:
non-automatic
Usage:
bird feeder
Finish:
Retro
material:
metal
Size:
28×28cm/11×11In
Notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale. :
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong. :
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible! :
Package Includes:
1 x Bird Feeding Container :
Make your garden more interesting. :

Те също купуват с този продукт..