• Новинка
Paracord Етикети Set, Ezeso 12 Pack Paracord FID Set Knotter Tools Paracord Lacing Етикети Needles Marlin Спайк with Lacing Needles (черен)
zoom_in

Paracord Етикети Set, Ezeso 12 Pack Paracord FID Set Knotter Tools Paracord Lacing Етикети Needles Marlin Спайк with Lacing

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

【За многократна употреба на материала】Инструменти Ezeso paracord произведени от висококачествена алуминиева сплав и неръждаема стомана, устойчиви и трайни на използване, антикорозионна, не е лесно да се счупи, леки и не изчезват, не дефом.Може да се използва многократно, в продължение на дълго време. 【Многофункционален марлинский трън】марлинский трън е изработен от алуминиева сплав, го полира повърхността, устойчива е на корозия и цвета, могат да бъдат практически ключови инструмент, добър за оползотворяване на възел.Го горната и долната част на главата са подвижни, така че можете да съхранявате в него игла паракорда, леки и удобни за носене, можете да го вземете с вас по всяко време. 【Широко се използва】Благодарение на своите различни размери, форми и дължина, този комплект паракорда може да се прилага за повечето от вашите връзки, въжета, струни или други материали.Те също така могат да се прилагат за плетене на гривни от паракорда, вълнови на кожата, производство думи САМ занаятите, аксесоари и паракордовых работи. 【Лесна употреба】Игла полиран така, че тя да не уморява ръката си.Използвайте инструмент за изглаждане, за да се изгладят обожженный края на гривната, за да се улесни работата.За получаване на продукта размер, моля, проверете снимка на продукта. 【Че можете да получите】Ще се предлагат с 12 бр. паракордовых орел, в това число 1 бр. marlinspike, 5 бр. различни диаметри на преки игли, 2 бр. изгибных игли, 1 бр. голяма очите тъпа игла, 1 бр. пинсети, 1 бр. паракорд изглаждащ инструмент, 1 бр. U-образни шевни ножици 1 бр. водоустойчив плат чанта, 1 парче найлон плетени въжета, достатъчно за вашите ежедневни нужди.Благодарение на различните размери, форми и дължина на този комплект паракорда може да се прилага за повечето от вашите връзки, въжета, струни или други материали.Те също така могат да се прилагат за плетене на гривни от паракорда, вълнови на кожата, производство думи САМ занаятите, аксесоари и паракордовых работи.

Те също купуват с този продукт..