• Новинка
Сладък Жичен Тигровая Мишката за Деца,Жичен Тигровая Мишка за Лаптоп, Компютърна Мишка Жични за Деца и възрастни, Мини-Сладък Чудесна нечовешки животински Тигрова?
zoom_in

Сладък Жичен Тигровая Мишката за Деца,Жичен Тигровая Мишка за Лаптоп, Компютърна Мишка Жични за Деца и възрастни, Мини-Сладък

BGN 7.18

Продукти
check Налично за поръчка

【Широка съвместимост】 : Тази жичен мишка с анимационни тигър е мощен съвместима система и може лесно да бъде изпълнена.Идеално е съвместим е с Windows7/8/10/XP, Vista7/8 и Linux и т.н. са Съвместими с настолни компютри, лаптопи, персонални КОМПЮТРИ, Macbook и други устройства. 【Прекрасен външен вид и преносим】 : Тази жичен мишката, за животните е форма на привлекателен малък тигър.Много е сладък и приятен, можете да го изберете като подарък за детето на приятели на бебето.Тази мультяшная нечовешки животински мишка с малък размер, която много преносими. 【Удобен】 : Тази мультяшная тигровая мишката е с ергономичен дизайн и удобно захващане, което позволява ви да работят, да учат и да играят по-гладко. 【Оптичен двигател】 : Тази жичен мишката за животни използва оптичен двигател, който е чувствителен и стабилна работа и бързо реагира. 【Здрав】 : Тази мультяшная мишката животното е изработена от висококачествени пластмасови материали, които са много трайни.Поддръжка на технологията Plug and play, няма нужда да инсталирате какъвто и дискове, просто включете компютъра и мишката към USB порт.Мишката има дълъг кабел, което го прави по-удобен за работа.Уникален дизайн проводна USB оптична мишка за лаптоп, настолен компютър,животни тигър форма сладък дизайн.Подходящ за приятелите, които обичат животните;Добър избор на подаръци за децата и семейството.Креативен поглед прави атмосферата по-щастлив!.

Те също купуват с този продукт..