• Новинка
(2 бр.) Квадратни тръби от въглеродни влакна,използвани за рам роботи, Външен диаметър: 10 мм, Вътрешен диаметър на кръга: 7 мм Дължина: 500 мм;
zoom_in

(2 бр.) Квадратни тръби от въглеродни влакна,използвани за рам роботи, Външен диаметър: 10 мм, Вътрешен диаметър на кръга:

BGN 53.28

Продукти
check Налично за поръчка

✅Въглеродни влакна Квадратна тръба : Външен диаметър : 10 мм, Вътрешен диаметър на кръга : 7 мм Дължина : 500 мм;. ✅Забележка : цялата квадратна тръба от въглеродни влакна ще има отклонение +/- 0,15. Ако трябва да се коригира квадратна тръба от въглеродни влакна с различна дължина, моля, не се колебайте да ни;. ✅Квадратна тръба от въглеродни влакна е с висока якост и лек, и може да се използва за високо преносими приложения с високи изисквания за тегло;. ✅Въглеродни влакна притежава предимствата на устойчивост на корозия, водостойкости, топлинно съпротивление и на устойчивостта на умора на материала, който е много подходящ за използване на открито и влажна среда.Той използва абразивную трион за почистване на парче, а на ръба се получават гладки и без чеп;. ✅Композитни квадратни тръби от въглеродни влакна, използвани в различни високо-производителни приложения, като например на самолети с дистанционно управление, безпилотни летателни апарати, хеликоптери и квадрокоптеры, спортно оборудване, роботи, леки рамки и рамки.Опишете : Квадратна тръба от въглеродни влакна;Забележка : всички квадратни тръби от въглеродни влакна ще има отклонение +/- 0,15. Ако трябва да се коригира квадратна тръба от въглеродни влакна с различна дължина, моля, не се колебайте да ни информира;Въглеродни влакна е с предимствата на устойчивост на корозия, водостойкости, топлинно съпротивление и на устойчивостта на умора на материала, който е много подходящ за използване на открито и влажна среда.Той използва абразивную трион за почистване на границата, а краищата са гладки и без чеп;алуминиеви композитни панели квадратна тръба от въглеродни влакна, използвани в различни високо-производителни приложения, като например радио-управляеми самолети, безпилотни самолети, хеликоптери и квадрокоптеры, спортно оборудване, роботика, леки рамки и рамки.Пакетът включва : 2 броя с дължина 500 мм, изработени от въглеродни влакна.

Те също купуват с този продукт..