• Новинка
H & B 24 Цвята Комплект Акварельных Бои, Алуминиева Тръба 12 мл,Професионална Художествена Живопис, Акварел Боя, Нетоксичная и по-Безопасна, Комплект за рисуване преми?
zoom_in

H & B 24 Цвята Комплект Акварельных Бои, Алуминиева Тръба 12 мл,Професионална Художествена Живопис, Акварел Боя, Нетоксичная

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

❤ IDEAL 24 COLOR WATERCOLOR SET - H & B watercolor 24 piece set, той има богато разнообразие от различни цветове, напълно отговаря на вашите ежедневни нужди в живописта, като например : червено-оранжево жълто зелено синьо лилаво, черно-бял и т.н., Повече възможности за цветове ще ви помогнат да начертаете по-реалистични работа. ❤ ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ, БЕЗОПАСЕН И НЕТОКСИЧЕН Материал на този продукт е безопасен, нетоксичен, подходящ за възрастни, художници, начинаещи и деца.Пигмент изделия дребния, акварел по-прозрачна и бистра, със супер выразительностью в живописта. ❤ На ЯРЪК И ТРАЕН ЦВЯТ-Този акварел пигмент научно качват с професионални материали и могат да вървят добре с вода, за да представи своя оригинален цвят, като най-добрата акварельную боя на дръжката.Цвят светъл, елегантен, силен, и не е лесно да се промени.Това е идеален избор както за професионалисти, така и за начинаещи. ❤ БЕЗОПАСНА И ЗДРАВА АЛУМИНИЕВА ОПАКОВКА ТРЪБИ - 24 тръба акварельных пигменти са опаковани в алуминиеви тръби, които позволяват по-бързо экструзировать пигменти и по-лесно да се съхранява на пигменти, за да се предотврати счупване и улетучивание, по-безопасни и по-добре от обикновените пластмасови опаковки.Предпазва цвета на пигмента и удължава живота му. ❤ ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ние сме толкова уверени, че ще ви хареса набор от акварельных бои H & B, че ние ви даваме доживотна гаранция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни уведомите.Идеална картон и алуминиева тръбна опаковка, подходяща за всяка група от хора, е перфектен подарък за артисти, студенти, семейство и деца.

Те също купуват с този продукт..